Eliberarea spirituală - Împlinirea potenţialului sufletului tău

Eliberarea spirituală - Împlinirea potenţialului sufletului tău
Preț: 29,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2016
Pagini: 239
Format: 13x20

DESCRIERE

„Prin profunzimea şi claritatea fără egal a gândirii sale, Michael Bernard Beckwith este un veritabil dar pentru această lume. Textele şi învăţăturile sale trezesc în sufletul nostru divinitatea, nobleţea şi bucuria.”

- Iyanla Vanzant, antrenor de viaţă spirituală, autoare a cărţii Cum să depăşeşti cele mai dificile momente din viaţă

„Nu l-am văzut niciodată pe Michael Bernard Beckwith să se clintească din angajamentul său profund faţă de Adevărul spiritual. Darurile şi misiunea lui sunt la apogeu la ora actuală, lucru dovedit de această carte. Este o lectură superbă.”

- Marianne Williamson, coautoarea cărţii Efectul Umbrei

Michael Bernard Beckwith, dinamicul lider spiritual care a atins inimile a milioane de cititori şi spectatori ai Secretului, fondator al Centrului Spiritual Internaţional Agape, ne împărtăşeşte în această carte mesajul său transformator şi instrumentele necesare pentru a integra acest mesaj în viaţa de zi cu zi, proces pe care el îl numeşte „aspiraţia către eliberarea spirituală”.

În cartea Eliberarea spirituală, Beckwith ne învaţă că noi suntem călăuziţi către sinele nostru superior de dezvoltarea noastră spirituală interioară, nu de dogmele la care aderăm şi de activităţile noastre exterioare. Citând din numeroşi maeştri din trecut sau din prezent, Eliberarea spirituală ne reaminteşte tuturor de roadele muncii spirituale. Colorată de relatările personale şi emoţionante ale lui Beckwith, cartea îl ghidează pe cititor către integrarea şi activarea darurilor divine care sunt inerente în toţi oamenii. Prin afirmaţiile, exerciţiile şi povestea ei fascinantă, Eliberarea spirituală are toate şansele să devină o carte de căpătâi pentru orice cititor, recitită de nenumărate ori.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0525 sec