Elemente de teoria dreptului. Editia 2

Elemente de teoria dreptului. Editia 2
Preț: 39,90 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2009
Categoria: Carti Diverse

DESCRIERE

"Lucrarea de faţă se adresează, în principal, studenţilor de la Facultăţile de drept şi administraţie publică ... Revizuirea ediţiei din anul 2001 a fost necesară, nu atât din motive ce ţin de perisabilitatea unor instituţii, căci teoria dreptului are dimensiunea oricărui lucru peren, ci din motive care obligă la reconsiderarea dreptului într-o societate afectată de declin sau progres, când Dreptul este dator să reînvie suburbii şi să întreţină idealuri, menite să-i asigure chiar scopul.


De aceea, adăugirile şi revizuirea operate în această nouă ediţie, sunt subordonate nevoii de reîntoarcere la originile Dreptului, evocând rolul său, capacitatea sa de a dispune de o aptitudine proprie dee analiză şi de selecţie a fenomenelor sociale, de cuantificare şi de calificare a lor, vizualizând valorile sociale.

Noile alegaţii dinamizează capitolele vizând izvoarele dreptului şi interpretarea juridică, punând în evidenţă raportul dintre reguli-principii şi standarde purtătoare de valori menite a conserva şi a promova progresul social".Autoare
Data aparitiei: 23 Noi 2009
Nr pagini : 384

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.019 sec