Educatie tehnologica si aplicatii practice, manual pentru clasa a V-a - Neamtu, Carmena

DESCRIERE

Prof. Neamtu Carmena

Din anul 2007 fac parte din Comisia Nationala de Curriculum, participand in cadrul grupului de lucru la revizuirea programelor scolare la disciplina Educatie Tehnologica.

Am 18 ani de predare a materiei Educatie Tehnologica. Am creat acest manual ca un instrument pentru profesorii care au nevoie de o informatie bine sintetizata la sala de clasa. Consider ca am abordat toate unghiurile pentru clasa a V-a si ca profesorii vor gasi un ajutor in aceasta reusita.

Prof. Halbac Violeta

Am o vechime in invatamant de 27 ani, din care 14 ani am predat disciplina Educatie Tehnologica. Am realizat acest manual din dorinta de a asigura un instrument eficient de predare-invatare-evaluare. Profesorii vor gasi un real sprijin in aceasta resursa. Pentru acest lucru, am incorporat toate continuturile cuprinse in programa scolara intr-o maniera atractiva si accesibila copiilor. Doua puncte importante pe care am vrut sa le ating sunt constientizarea importantei dezvoltarii durabile si formarea comportamentului sanatos la copii.

Nr. de pagini: 96
Anul aparitiei: 2018

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.1058 sec