EDUCATIE PLASTICA. MANUAL PENTRU CLASA A VII-A (LIMBA GERMANA)

EDUCATIE PLASTICA. MANUAL PENTRU CLASA A VII-A (LIMBA GERMANA)
Preț: 15,90 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2000
Pagini: 96

Scrie o recenzie!

*
?
Completați numele sau diminutivul dumneavoastră
?
Adresa dvs de e-mail, câmp opțional. Completați dacă doriți să primiți prin e-mail eventualele replici/răspunsuri.
*
?
Scrieți un titlu relevant pentru review-ul dvs, folosind cuvinte reprezentative pentru descrierea produsului care urmează să o faceți.
*
?
Textul review-ului, vorbiți la obiect, oferiți câte mai multe detalii.
*
1 2 3 4 5
?
Acordați o notă produsului (în funcție de caracteristici, raport preț/calitate, etc.): de la cinci stele, dacă sunteți foarte mulțumit, până la o stea, dacă sunteți foarte nemulțumit.
*
?
Codul de siguranță, necesar pentru a face distincție între oameni și programele informatice automate care răspândesc spam
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

DESCRIERE

Manualul este aprobat prin Ordinul nr. 5654 din 23. 12. 1997 si 4999 din 12. 11. 1998 în urma ultimei licitaţii organizate de catre Ministerul Educatiei si Cercetarii si este realizat in conformitate cu programa analitica aprobata de MEC. • Constituie o continuare fireasca a manualelor anterioare, pentru clasa a V-a si respectiv a VI-a. • Contine capitole noi despre Redarea in perspectiva a liniei, a suprafetei si a volumului precum si Notiuni generale de design. • Fiecare capitol se incheie cu cate o tema de evaluare si cateva indicatii pentru realizarea unor exercitii plastice practice, menite stimularii viziunii imaginative a elevului.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.058 sec