Educatie fizica si sport, manual pentru clasa a V-a - Petrica Dragomir (Contine editia digitala) - Dragomir, Petrica

Preț: 18,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2020

DESCRIERE

Manualul a fost declarat castigator in cadrul licitatiei organizate de Ministerul Educatiei Nationale in iulie 2017 si aprobat prin OMEN nr. 4456/27. 07. 2017

Iata PRINCIPALELE ATUURI ale manualului editat de CD PRESS, editura cu peste 23 de ani de experienta in realizarea de manuale scolare de calitate, aprobate de MEN:

   
Acces la multiple tabele si grafice, care cresc responsabilitatea elevilor si a parintilor fata de evolutia dezvoltarii fizice si a capacitatii motrice a elevilor.
  
Tinand seama de numarul restrans de ore fata de problematica disciplinei, manualul pune la dispozitia elevilor solutii metodice care completeaza actiunile didactice realizate la clasa cu peste 300 de imagini (foto, schite etc.), peste 75 de descrieri ale succesiunii metodice a principalelor procedee tehnice si actiuni tactice (sectiunea Cum se realizeaza) si peste 30 de secvente video. Aceste materiale sprijina constientizarea de catre elevi a cauzelor eventualelor greseli de executie si adoptarea masurilor corective prin efort propriu.
   
Peste 50 de idei de jocuri dinamice si stafete descrise pe intelesul elevilor, incluse in varianta digitala a manualului.
   
Sursa variata de exercitii corective pentru atitudinile corporale deficiente, de legari de elemente acrobatice sau exercitii integrale, de sisteme de actionare pentru dezvoltarea calitatilor motrice, de structuri tehnico-tactice de evaluare.
  
Manualul este insotit de un PACHET EDUCATIONAL EXTINS: Ghidul profesorului (planificare anuala, proiectarea unitatilor de invatare, sugestii metodologice).

Este creat de o echipa de autori cu o vasta experienta la catedra si in realizarea de manuale si auxiliare scolare:

- prof. gr. I Petrica DRAGOMIR, Secretar Stiintific al Comisiei Nationale pentru Educatie Fizica si Sport, cercetator Stiintific ISE, autor de programe scolare si manuale EFS, coautor la Sistemul National Scolar de Evaluare la EFS, formator national al MEN

- prof. dr.  Titel IORDACHE – profesor asociat la Academia de Studii Economice Bucuresti, Departamentul EFS,  inspector scolar pentru educatie fizica si sport ISJ Ilfov, din 1999 pana in prezent, membru in grupul de lucru pentru  realizarea si revizuirea programelor scolare pentru EFS, membru al Societatii Romane pentru EFS; autor de manuale, auxiliare scolare si ghiduri metodologice, formator national, membru in Comisia Nationala de Specialitate EFS, expert in managementul educational.

Nr. de pagini: 96
Anul aparitiei: 2017

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0200 sec