Educație civică – clasa a III-a Manualul de Educație civică pentru clasa a III-a este câștigător al licitației organizate de Ministerul Educației și a fost aprobat prin OM nr. 4200/07. 07. 2021.

Educație civică – clasa a III-a
Manualul de Educație civică pentru clasa a III-a este câștigător al licitației organizate de Ministerul Educației și a fost aprobat prin OM nr. 4200/07. 07. 2021.
Preț: 22,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-590-923-6
Editura:
Anul publicării: 2021

DESCRIERE

Construit după noile repere pe care se structurează curriculumul școlar aplicat în învățământul primar, manualul are la bază un demers pedagogic structurat, coerent şi progresiv, bazat pe lectură/ observare, descoperire, organizare, interiorizare, sistematizare și evaluare.

Manualul propus respectă modelul de proiectare centrat pe elev şi corespunde cerinţelor programei şcolare în vigoare, atât în privinţa conţinuturilor, cât şi sub aspectul formării şi dezvoltării competenţelor evidențiate în programa școlară.

Manualul este structurat în 5 unităţi de învăţare, fiecare incluzând o secvență recapitulativă și de evaluare, și conține 3 proiecte, precum și o secvență generoasă de recapitulare și de evaluare finală

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.050 sec