Ecouri de dincolo de moarte

Preț: 13,99 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2011
Pagini: 400

DESCRIERE

UN COPIL DISPĂRUT. UN SECRET ÎNGROPAT. UN ADEVĂR PENTRU CARE MERITĂ SĂ MORI. Best First Mystery Novel, 2007
CWA John Creasey/New Blood Dagger Award, 2009

A DISPĂRUT UN BĂIEŢEL DIN INSULA SUEDEZĂ ÖLAND

S-a întâmplat cu 20 de ani în urmă. Mama lui, Julia Davidsson, şi familia l-au căutat peste tot. Nu au mai găsit nici cea mai mică urmă.
Acum, tatăl Juliei a primit un pachet prin poştă. În el, învelită cu grijă, se află una dintre sandalele lui Jens – cu care băieţelul era încălţat în acea ultimă dimineaţă din viaţa lui.
De douăzeci de ani, Julia trăieşte o suferinţă paralizantă. Nu are de ales: trebuie să se întoarcă pe insula pe care spera că a lăsat-o în urmă pentru totdeauna şi să-şi revadă tatăl care a refuzat mereu să creadă că Jens e mort.
Cei doi încep să pună cap la cap frânturi din trecut, să caute indicii, să discute cu locuitorii insulei despre acea zi, trezind la viaţă suspiciuni de mult adormite şi făcând o legătură şocantă cu un notoriu caz de crimă din istoria Öland-ului.
Julia se vede astfel nevoită să înfrunte adevăruri pe care nu şi le-ar fi imaginat niciodată – despre ceea ce s-a întâmplat cu adevărat în acea zi din septembrie, în urmă cu douăzeci de ani, despre cine i-ar fi putut ieşi în cale micului Jens, în ceaţă, şi despre cum e posibil ca un copil să dispară fără urmă... până acum.

Scriitor şi jurnalist, Johan Theorin s-a născut în 1963, în Göteborg, Suedia. Insula Öland din Marea Baltică l-a fascinat dintotdeauna, fiindcă de acolo se trage mama sa, dintr-o străveche familie de marinari, pescari şi fermieri. Pentru romanele sale, Theorin s-a inspirat din folclorul insulei, bogat în poveşti frumoase şi stranii. A dedicat acestui loc pitoresc o serie de romane. Ecouri de dincolo de moarte – care deschide seria – a fost vândut în peste 20 de ţări.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de același autor

Created in 0.0120 sec