EA IL VREA IN COLIVIE, EL O VREA DE JUCARIE

EA IL VREA IN COLIVIE, EL O VREA DE JUCARIE
Preț: 30,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2009
Pagini: 296
Categoria: Familia

DESCRIERE

S-au ales fulgii de relatia ta? Si acum ratacesti in codrul intunecat al singuratatii sau esti din ce in ce in ce mai confuzata de apucaturile de neinteles ale barbatilor care iti canta triluri de dragoste?
Nu te impacienta! Cat ai clipi, te vei trezi plimbandu-te pe o pajiste fermecatoare, scaldata in lumina stralucitoare a soarelui si inconjurata de ciripitul vesel al pasarilor.
Caci, la urma urmelor, orice fata are dreptul sa aiba parte de un happy-end meritat, focos si bine facut!, spune autoarea cartii, Lauren Frances, care e de parere ca exista o asemanare remarcabila a barbatilor cu zburatoarele atunci cand vine vorba de relatia dintre cele doua sexe! Menita sa arunce o raza de lumina asupra ritualurilor de curtare si imperechere ale Masculului Modern, Ea il vrea in colivie, el o vrea de jucarie!, acest Ghid Ornitologic de Barbati ofera sfaturi practice oricarei femei pentru a-si rezolva marile dileme ale iubirii si a sti cum sa-si inhate definitiv Zburatorul la care a visat. Fie ca aceasta va insemna sa apeleze la Forta de Atractie a Stolului, la Arma Secreta de Negociere a Exclusivitatii Sale sau la Cuvintele Magice Garantate Sa imblanzeasca Orice Fiara, in final totul se reduce la a sti sa-ti bagi alesul in colivie! indrazneata prin mesajul ei simplu, cartea arata cum isi poate alege cu succes o femeie barbatul si de ce ar trebui sa adopte principiul sanatos conform caruia, atunci cand vine vorba de viata ei amoroasa, s-o falfaie pe loc e valabil doar pentru pasari!
Volumul cuprinde o multime de ilustratii sugestive si deosebit de haioase, realizate de un nume cunoscut in domeniu in Statele Unite si Grecia (Konstantine Kakanias) si are, de asemenea, la sfarsit, un Indice Complet al Tipurilor de Zburatoare, unde sunt prezentate succint toate genurile de inaripati si tabieturile acestora.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.025 sec