Dune: Jihadul Butlerian

Dune: Jihadul Butlerian
Preț: 49,90 lei
Disponibilitate: în stoc
Anul publicării: 2009
Pagini: 800

DESCRIERE

Batalia pentru suprematie intre Om si Masina a inceput. Dupa secole de infruntari, oamenii au devenit constienti ca vor supravietui doar daca vor reusi sa stavileasca inexorabilul progres al unui inamic cel putin in aparenta invincibil. in fruntea armatelor de roboti care stapanesc Lumile Sincronizate se afla Omnius, o inteligenta artificiala, si Titanii, cyborgi aroganti cu minti umane adapostite in carcase . mecanice dotate cu arme ucigatoare.
Luptele politice interne si intrigile meschine din sanul Ligii Nobililor ameninta sa distruga fragilul armistitiu dintre comunitatea lumilor libere si Lumile Sincronizate, iar soarta speciei umane pare a fi hotarata: va fi asimilata sau va pieri. Singura sansa de scapare sta in mainile catorva oameni: Xavier Harkonnen, curajosul lider militar al planetei Salusa Secundus; logodnica sa, Serena Butler, o activista pati- masa menita sa devina, fara voie, conducatoarea rezistentei impotriva inamicului comun; Tio Holtzmann, un om de stiinta stralucit care incearca sa puna la punct o arma care sa fie de folos omenirii in lupta pentru libertate. Fortei brute si eficientei unor adversari nemilosi, omenirea si conducatorii sai pot sa le opuna doar imagi . natia fara limite, compasiunea si speranta...
...Iar in acest timp, pe o planeta indepartata numita Arrakis, un grup de negustori descopera o substanta cu insusiri extraordinare: mirodenia.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.046 sec