Dumnezeul de mâine

Dumnezeul de mâine
Preț: 20,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2006
Pagini: 344
Format: 13x20

DESCRIERE

Civilizaţia noastră se află în pragul celei mai mari aventuri ale sale - şi a celei mai măreţe realizări ale sale.

Vreau acum să vă dedicaţi găsirii locului vostru în această creaţie.

Această carte aruncă o privire asupra Dumnezeului de Mâine. Este o carte despre viitorul omenirii - dar nu o viziune îndepărtată. Ea conţine, mai degrabă, o prezicere tulburătoare pentru următorii treizeci de ani. Se referă la viitorul nostru apropiat şi la rolul pe care îl vor avea oamenii în crearea acestuia. Este o carte despre rolul pe care îl puteţi juca voi în crearea acestui viitor, o carte despre ce se va întâmpla şi cum se va întâmpla.

Ca şi celelalte cărţi... cu Dumnezeu, textul ia forma unei conversaţii cu Dumnezeu, însă nu este nevoie să credeţi că am avut, efectiv, o astfel de conversaţie, pentru a vă bucura de toate avantajele ei.

Tot ce vă trebuie este o minte deschisă - iar această carte vă spune chiar şi cum să ajungeţi la o astfel de minte.

Însă acum, un avertisment care mi se pare cinstit. În această carte veţi găsi informaţii care nu sunt noi pentru voi. Foarte puţine din cele de aici nu pot fi găsite pe undeva, prin scrierile sacre ale tradiţiilor de înţelepciune din toată lumea. Foarte puţine nu s-au spus încă, de către maeştrii şi învăţătorii omenirii. De fapt, foarte puţine din toate acestea nu au apărut în scrierile mele anterioare.

Atunci care ar fi motivul pentru care să citiţi această carte? Vă sugerez ca acesta să nu fie faptul că ea conţine înţelepciune care nu ne-a fost dată până acum, ci că repetă înţelepciunea pe care nu am ascultat-o.

Problema este că, dacă nu ascultăm acum de această înţelepciune, poate că nu vom mai avea prea multe şanse să o mai auzim.

Vedeţi voi, suntem chiar pe margine. Am mers pe cât de departe puteam merge, în direcţia pe care am apucat-o.

Acum trebuie să schimbăm cursul, dacă vrem să păstrăm viaţa pe această planetă, aşa cum o cunoaştem.

Omenirea nu-şi mai poate permite crize de mânie. Am găsit o modalitate de a împacheta sfârşitul lumii într-o valiză. Putem sigila moartea societăţii civilizate într-un plic plin de spori şi să o trimitem apoi, pur şi simplu, cu poşta. Şi să mai spunem după aceea că soarta ne e pecetluită...

Ne-am antrenat şi putem zbura cu avioanele drept în clădiri, omorând mii de oameni, fără să clipim.

Ne-am convins să credem că atacul preemptiv - mai întâi loveşte şi după aceea întreabă - este un mod perfect acceptabil de a face politică externă.

Am hotărât că a stăpâni lumea înseamnă a o distruge - şi a pretinde că nu ştim că asta facem.

Am ajuns la concluzia că modul de a ne îmbunătăţi hrana este prin alterarea structurii ei genetice de bază.

Am ales să lăsăm 20 la sută din oamenii de pe planetă să primească 80 la sută din veniturile lumii şi să numim asta "traiul cel bun".

Pe scurt, suntem confuzi. însă există o cale de ieşire din această confuzie - iar voi puteţi juca un rol în această ieşire. Cartea aceasta vorbeşte despre rolul vostru.

Ea spune că următorii treizeci de ani vor aduce o transformare de paradigme la nivelul omenirii, atât de pozitivă, atât de înălţătoare, atât de remodelată, atât de complet modificatoare, încât ea va altera cursul istoriei omenirii.

Şi vă invită - da, pe voi, pe cei care ţineţi această carte în mână - să vă alăturaţi în această reinventare a omenirii.

Din acest motiv a fost scrisă cartea. Ea este o invitaţie directă de la Dumnezeu, pentru voi.

Gândiţi-vă la asta.

Acum gândiţi-vă cum a ajuns cartea asta în mâinile voastre. Cum aţi auzit despre ea? Sau, dacă nu aţi ştiut nimic despre ea până în această clipă, cum v-a atras atenţia?

Ce v-a făcut să o luaţi şi să începeţi să o citiţi? Ei bine, ce vă face să continuaţi să o citiţi?

Credeţi că toate lucrurile se întâmplă... din întâmplare? Nu este aşa. Nu există "întâmplare".

Universul nu face nimic accidental. Cartea a ajuns la voi, ca să vă spună că puteţi schimba cursul istoriei omenirii.

Voi o puteţi face.

Nu numai cei care conduc guverne, sau au corporaţii, sau conduc mişcări, sau scriu cărţi, sau sunt influenţi într-un fel sau altul. Nu numai aceşti oameni.

Voi o puteţi face.

Voi puteţi schimba cursul istoriei omenirii.

Asta nu este o exagerare. Vă rog să mă credeţi.

Nu este o exagerare.

Cartea de faţă vă cheamă la această sarcină unică.

Vă invită acum să interiorizaţi înţelepciunea maeştrilor vechi şi a celor contemporani, pe care o găsiţi aici - nu doar să o re-auziţi - ci, acum, să o primiţi, să o interiorizaţi, să o absorbiţi la cel mai profund nivel al fiinţei voastre, până ce ea devine esenţa voastră la nivel celular. În anii imediat următori, viaţa vă va invita să acţionaţi şi să reacţionaţi de la acest nivel, unul de Cunoaştere Profundă.

Ceea ce puneţi acum acolo - lucrurile în care credeţi profund - şi cât de departe veţi transmite mesajele găsite aici, trăindu-vă viaţa într-un alt fel, sunt elementele care vor crea diferenţa în lume, pentru lume.

Dar să nu simţiţi că trebuie să faceţi toate astea singuri. Poate că cea mai înălţătoare şi mai incitantă parte a mesajului care vă este adus prin această carte este că, acum, nici unul dintre noi nu trebuie să facem lucrurile singuri. Avem colegi de echipă - putem să ne alăturăm lor şi să-i chemăm la noi, să ne adunăm în jurul celei mai mari cauze a omenirii: să ne schimbăm pe noi şi să ne schimbăm lumea.

Am spus mai devreme că, probabil, nu veţi găsi multe lucruri noi în această carte. Am greşit.

Poate că vă veţi găsi pe voi... cei noi.

Şi un mod de a crea o Lume Nouă."
NEALE DONALD WALSCH

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0590 sec