Drumul spre leadership

Drumul spre leadership
Preț: 24,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2012
Pagini: 176
Format: 13x20
Categoria: Management

DESCRIERE

Leadership — cea mai bună cale de a progresa în viaţă
Prin această carte, vă veţi descoperi şi cizela noi abilităţi de conducere, fie că sunteţi lideri experimentaţi, fie că abia aţi ajuns în această postură sau încă nu aţi devenit lideri.
Cei mai mulţi dintre noi dispun de câteva calităţi specifice unui rol de conducere, precum şi de potenţialul de a şi le dezvolta. Dar pentru a evolua, aveţi nevoie de îndrumare din partea cuiva căruia îi pasă de voi şi de succesul vostru şi care se află deja acolo unde vreţi voi să ajungeţi.

În stilul său apropiat, deja popular, Fuhrman vă arată cum să depăşiţi obstacolele importante care îi împiedică pe oameni să-şi atingă potenţialul. Îşi împărtăşeşte revelaţiile pline de inspiraţie şi oferă exemple grăitoare. Explică atitudinile, obiceiurile şi tehnicile care vă pot ajuta să înlăturaţi orice barieră ce vă taie calea.
Autorul scoate la lumină principiile esenţiale prin care puteţi să-i conduceţi pe ceilalţi mai eficient. Veţi învăţa cum să: luaţi decizii şi treceţi la acţiune; stabiliţi un obiectiv şi vă focalizaţi asupra lui; daţi un exemplu de urmat; vă preocupaţi de ceilalţi şi îi ajutaţi; vă asumaţi riscuri în mod public.
Înainte de a termina de citit cartea, veţi înţelege că şi voi puteţi fi lideri excelenţi. În curând… îi veţi îndruma pe alţii spre a deveni lideri. Citiţi această carte, dacă v-aţi dorit vreodată să vă remarcaţi!

„John Fuhrman poate fi considerat drept Omul Renaşterii pentru timpul prezent.“
weLEAD
„John promovează neobosit dezvoltarea personală şi profesională, precum şi siguranţa financiară — de peste 12 ani. Cărţile sale au fost publicate în mai mult de 12 limbi, în vreme ce programele sale de training au ajuns la peste 1 000 000 de oameni.“
Possibility PressJohn Fuhrman este un orator profesionist care a susţinut discursuri în întreaga lume. De asemenea, e autor de cărţi motivaţionale, consultant specializat în atingerea performanţei de vârf şi preşedinte-fondator al companiei Frame of Mind, Inc. Se numără printre cei mai cunoscuţi experţi în instruirea personalului din vânzări. Discursurile sale sunt urmărite mai ales pentru mesajele referitoare la dezvoltare personală, leadership, motivaţie, muncă în echipă şi socializare. Este un om dedicat întrajutorării altora, susţinându‑i pentru ca aceştia să reuşească în viaţă — atât personal, cât şi profesional — şi să creeze ceva remarcabil în lume.
A fost inclus în categoria Who’s Who in Executives and Professionals, iar punctul său forte în motivarea oamenilor constă în faptul că îi ajută să îşi înfrunte cele mai mari temeri şi să treacă peste refuzuri, astfel încât pe viitor ei să-şi poată atinge potenţialul real.
Fuhrman este şi autorul unor cărţi cu statut de bestseller internaţional, care au fost traduse în câteva limbi. Prin titlurile pe care le-a publicat (şi care s‑au vândut în peste 500 000 de exemplare, pe cinci continente), a schimbat în bine vieţile foarte multor oameni.
John Fuhrman a instruit personal peste 15 000 de profesionişti în afaceri, mai ales din sfera vânzărilor. Printre firmele pe care le-a consiliat se numără şi companii din topul Fortune 100.
Programele de instruire create de John Fuhrman au fost elaborate în funcţie de obiectivele specifice ale clienţilor. Printre cele mai populare teme abordate de el se regăsesc: „Cum să transformi refuzul în acţiune direcţionată“, „Ghinda şi stejarul“, „Îţi trăieşti visul?“ şi „Dacă nu eşti dispus să eşuezi, înseamnă că ţi-ai atins potenţialul maxim“.
Pentru mai multe detalii referitoare la aceste programe, îl puteţi contacta pe John Fuhrman la:
Frame of MIND, Inc.
89 Bayberry Lane
Manchester, NH 03104
888-883-3303
Fax: 603-622-3859
REJECTME@aol.com
www.expertspeak.comTitlu original: Leading Leaders to Leadership: 21 Secrets for Leveraging Your Way to Greater Success
Anul apariţiei: 2012
Număr pagini: 176 / Format: 13 × 20 cm
Traducător: Monica Sibinescu
Copertă: Griffon and Swans (www.griffon.ro)
ISBN: 978-606-588-333-8

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.043 sec