Drumul spre Acasa. Povestea lui Michael Thomas si Cei Sapte Ingeri

Drumul spre Acasa. Povestea lui Michael Thomas si Cei Sapte Ingeri
Preț: 25,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2011

DESCRIERE

Aceasta parabola minunata e plina de adevaruri spirituale simple si de perspective despre natura calatoriei noastre pe aceasta planeta. Celor carora nu L-au intrebat niciodata pe Dumnezeu, „Ce anume vrei sa stiu eu?”, ar putea sa le raspunda la intrebare.

– The Messenger

Drumul spre Acasa este cea mai recenta lucrare a unuia dintre autorii preferati ai acestui recenzor. In acelasi timp, e si cea mai buna lucrare a sa. Lee Carroll ne-a dat o carte scrisa bine, care curge ca un fluviu puternic. Iar fluviul acesta ne duce in locuri cum ar fi adevarul, speranta, destinul, constienta si Acasa!

– Richard Fuller, Metaphysical Reviews

Cine este Kryon?

Kryon este o entitate blanda si iubitoare, care se afla in prezent pe Pamant, pentru a ne ajuta sa trecem in energia inalta a ceea ce noi numim „noua noastra era”. Cuvintele lui Kryon au schimbat vieti si au adus Iubire si Lumina, in unele dintre cele mai intunecate locuri din fiinta noastra launtrica. Povestea din DRUMUL SPRE ACASA a fost inspirata de Kryon si scrisa de Lee Carroll.

DRUMUL SPRE ACASA

Aceasta parabola fascinanta spune povestea lui Michael Thomas, un om aparent obisnuit, care s-a nascut in Minnesota si care acum lucreaza in Los Angeles. El reprezinta simbolul american de normalitate – si de nemultumire. Dupa ce are un accident care aproape il omoara, Michael e vizitat de un inger intelept, care il intreaba ce anume vrea el, cu adevarat, de la viata. Michael raspunde ca, de fapt, el vrea sa mearga... ACASA!

Pentru a ajunge la destinatia lui finala, Michael trebuie sa treaca mai intai printr-o serie de aventuri si de incercari, intr-un tinut uluitor, plin de fiinte angelice, de invatatori intelepti si chiar de entitati sinistre. Cautarea lui Michael este una emotionala, distractiva si care inspira veneratie – o calatorie pe care nu prea si-ar fi putut-o imagina.

Calatoriti cu Michael Thomas in drumul sau metafizic spre Acasa... este o calatorie minunata, memorabila, care va ramane cu voi, pentru totdeauna!

Lee este autorul a douasprezece carti Kryon si co-autor al cartilor despre Copiii Indigo, publicate de Editura For You, care au introdus in lume termenul de Copil Indigo, in anul 2000. ele s-au vandut in lumea intreaga, in numar de jumatate de milion de exemplare, in douazeci si patru de limbi. www.kryon.com si www.indigochildren.com


Despre Lee Carroll :

Jan Tober şi Lee Carroll au audienţe de mii de persoane la seminarele pe care le susţin în toată lumea despre forţa umană şi posibilitatea de a o întări.

Lee este autorul a şapte cărţi de auto-ajutorare (self-help), scrise în ultimii zece ani, care au fost traduse în multe limbi. Jan şi Lee au fost invitaţi de trei ori la Naţiunile Unite, ca să prezinte mesajul lor de speranţă şi dragoste, ultima dată fiind în noiembrie 1998.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.021 sec