Dreptul familiei. Regimuri matrimoniale Sinteze. Teste grila

Dreptul familiei. Regimuri matrimoniale Sinteze. Teste grila
Preț: 27,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 978-606-678-615-7
Editura:
Anul publicării: 2013
Pagini: 240
Categoria: Familiei

DESCRIERE

Cartea analizeaza succint institutiile specifice Dreptului familiei, din perspectiva noului Cod civil, in succesiunea indicata de acesta. Sunt tratate schematic toate aspectele esentiale: definitia si obiectul dreptului familiei, logodna, incheierea casatoriei (conditii de fond si de forma), nulitatea, efectele si desfacerea casatoriei, regimurile matrimoniale, filiatia, adoptia, autoritatea parinteasca, precum si obligatia de intretinere.

In vederea fixarii materiei si deprinderii modalitatilor de examinare uzitate in domeniu, autorii au formulat si aproximativ 300 de teste grila.

Lucrarea reprezinta un indrumator pentru realizarea activitatilor de seminarizare, dar si un instrument de lucru individual pentru studenti in vederea pregatirii examenelor. Avand in vedere ca relatiile de familie au fost inserate in Codul civil, cartea poate fi utila, in egala masura, si celor care se pregatesc pentru sustinerea examenelor de licenta, admitere sau definitivat in avocatura ori magistratura.Titlu: Dreptul familiei. Regimuri matrimoniale
Subtitlu: Sinteze. Teste grila
Autori: Oana Ghita, Roxana Gabriela Albastroiu
Editura: Hamangiu
Pagini: 240
Data aparititei: 4 Septembrie 2013
Format: Carte brosata
ISBN: 978-606-678-615-7

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0229 sec