Dreptul familiei. Editia 7 În reglementarea Noului Cod civil!

Dreptul familiei. Editia 7 În reglementarea Noului Cod civil!
Preț: 59,90 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2012
Pagini: 368
Categoria: Familiei

DESCRIERE

Data aparitiei: 31 Ian 2012


„Nevoia elaborării unui nou curs de dreptul familiei a fost determinată, evident, de adoptarea şi intrarea în vigoare de la 1 octombrie 2011 a Noului Cod civil, care include de această dată şi reglementările privitoare la căsătorie şi familie.
Configuraţia juridică a multor instituţii care privesc familia este în bună măsură schimbată, cu importante consecinţe practice pentru viaţa de fiecare zi.

Prezentul curs, destinat în primul rând studenţilor de la facultăţile de drept, dar şi practicienilor dreptului, având la bază o primă lectură a noilor reglementări, analizează şi explică sensul acestora şi, pe cât se poate prefigura, consecinţele practice pentru cei vizaţi.
Este desigur un început, căci desluşirea corectă şi adâncită a textelor mai are nevoie de timp şi de confruntarea cu practica.
Nu în ultimul rând, sunt prezentate unele inadvertenţe în redactarea prevederilor legale, este semnalată lipsa de conciziune şi precizie şi sunt efectuate şi propuneri de îmbunătăţire a conţinutului lor.
Nădăjduim că va fi de folos pentru pregătirea studenţilor de la facultăţile de drept şi cercetătorilor interesaţi de acest domeniu al dreptului.”
Alexandru BacaciCuprins
Abrevieri... XV

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.046 sec