Dreptul afacerilor - Notiuni generale de drept privat Pentru invatamanul superior economic

Dreptul afacerilor - Notiuni generale de drept privat Pentru invatamanul superior economic
Preț: 22,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Anul publicării: 2012
Pagini: 264
Categoria: Carti Diverse

DESCRIERE

Cartea Dreptul afacerilor este destinata studentilor din invatamantul superior economic, in a caror programa analitica universitara se regaseste disciplina Dreptul afacerilor. Cartea este insa utila si acelor persoane care doresc sa se familiarizeze cu notiunile elementare de drept al afacerilor, pentru activitatea lor profesionala, in principal persoanelor implicate in diverse activitati economice.

Lucrarea prezinta, de asemenea, interes pentru actualizarea cunostintelor generale de drept ale economistilor absolventi de studii universitare economice, dupa aparitia noului Cod civil, cartea urmand structura informatiei din partea generala care a fost prezentata in cursul de dreptul afacerilor pe care acestia l-au urmat in timpul studiilor universitare anterioare.

Fiind conceputa ca un instrument de studiu, cartea nu isi propune sa trateze exhaustiv dreptul privat, ci sa prezinte, intr-o maniera sintetica, accesibila si structurata, informatia de baza necesara intelegerii acelor notiuni de drept privat ce constituie baza pentru desfasurarea afacerilor. Pentru a veni in intampinarea celor care vor folosi cartea pentru studiu individual, fiecare capitol care prezinta o parte teoretica este completat, la finalul lucrarii, de un numar de intrebari de tip grila, utile pentru fixarea notiunilor si pentru verificarea cunostintelor acumulate prin lectura capitolului respectiv.

Date tehnice

Titlu: Dreptul afacerilor - Notiuni generale de drept privat
Pret: 22,00 RON
ISBN: 978-973-127-900-8
Format: Academic
Pagini: 264


Data aparitiei: Septembrie 2012

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.051 sec