Drept procesual civil. Partea speciala.

Drept procesual civil. Partea speciala.
Preț: 54,90 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2010
Pagini: 552
Categoria: Civil

DESCRIERE

Manualul de Drept procesual civil, în prezenta redactare, este la cea de-a VIII-a ediţie, iar sub forma celor două părţi la a treia ediţie.
Detalii: Drept procesual civil. Partea speciala. Editia 3.
Publicarea Legii nr. 134/2010 privind Codul de procedură civilă a determinat completarea materialului cu noile prevederi, unele titluri reprezentând o noutate în sistemul judiciar românesc. Dintre acestea, cele care se referă la Partea specială privesc modul de soluţionare a căilor de atac, dispoziţii privind asigurarea unei practici judiciare unitare, arbitrajul, executarea silită şi procedurile speciale care au fost îmbogăţite cu noi instituţii: procedura punerii sub interdicţie judecătorească, procedura de declarare a morţii, sechestrul asigurător al navelor civile, procedura ordonanţei de plată, procedura cu privire la cererile de valoare redusă, evacuarea din imobilele folosite sau ocupate fără drept, procedura privitoare la înscrierea drepturilor dobândite în temeiul uzucapiunii, cauţiunea judiciară.
Prezentul manual realizează astfel o trecere de la reglementările actuale la cele viitoare, care trebuie cunoscute şi însuşite.
Data aparitiei: 02 Noi 2010
Nr pagini : 552

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.019 sec