Drept procesual civil. Partea generala. Editia 4

Drept procesual civil. Partea generala. Editia 4
Preț: 45,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2011
Pagini: 392
Categoria: Civil

DESCRIERE

Actuala ediţie a Dreptului procesual civil. Parte generală a apărut ca o necesitate rezultată din apariţia Noului Cod civil, a Legii nr. 71/2011, a Legii nr. 51/1995 republicată în 2011, a Statutului profesiei de avocat modificat în 2011, precum şi a altor acte normative completate şi modificate până la data de 1 noiembrie 2011 care conţin instituţii procedurale.

Manualul de faţă conţine actualizări şi referiri la instituţiile şi textele de procedură civilă reglementate de Noul Cod civil cu privire la capacitatea de folosinţă şi de exerciţiu a subiectelor de drept procesual, calitatea procesuală activă şi pasivă, noţiunile de domiciliu, reşedinţă, domiciliu profesional şi domiciliul ales, clasificarea şi definirea acţiunilor civile din Noul Cod civil, noi cazuri de suspendare a judecăţii prevăzute de Noul Cod civil, referire la excepţiile de fond regăsite în noua codificare civilă, aspecte legate de regulile generale de probe aplicabile anumitor instituţii civile cum sunt cele legate de starea civilă, dispoziţiile legate de instituţia generală a reprezentării şi a noilor reglementări privind mandatul civil, noile prevederi civile ale tranzacţiei ş.a.

Manualul este de mare utilitate - prin actualizarea sa - pentru studenţii facultăţilor de drept şi pentru practicienii aflaţi în faţa marii confruntări generate de apariţia Noului Cod civil.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.048 sec