Drept procesual civil editia a 3-a Teste grila si spete pentru examene

DESCRIERE

Testele grila, din ce in ce mai utilizate in sistemul invatamantului juridic, reprezinta nu doar o forma facila de examinare, ci şi o modalitate sigura de insuşire a cunoştintelor juridice, bazata pe gandirea logica. Pe de alta parte, rezolvarea corecta a unei spete constituie un scop şi, totodata, o garantie a insuşirii cunoştintelor, putand fi considerata ca o punte de trecere de la teorie catre realitatea practicii, acolo unde studentul incepe sa devina jurist.

Structurata pe doua parti – o prima parte cu 681 de teste grila, iar a doua cu 55 de spete inspirate din hotarari judecatoresti reale –, intrega lucrare este conceputa astfel incat sa acopere in integralitate materia dreptului procesual civil. Pentru aceasta a treia editie a lucrarii, autorii au revazut intregul material prin prisma recentelor modificari aduse Codului de procedura civila prin Legea nr. 71/2011 pentru punerea in aplicare a Legii nr. 287/2009 privind Codul civil, modificari care au intrat in vigoare la 1 octombrie 2011.

Cartea este adresata in primul rand celor care se pregatesc pentru sustinerea unui examen (fie de licenta, fie de admitere sau definitivat in magistratura si avocatura), dar poate reprezenta si un instrument util pentru o mai buna intelegere a procedurii civile, in general.Cuprins
Capitolul I. Teste grilă _______________________________________ 1
Răspunsuri corecte _____________________________________ 147
Capitolul al II-lea. Speţe____________________________________ 151Data: 28.10.2011
208 pagini

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0233 sec