Drept privat roman. Editia a III-a

Drept privat roman. Editia a III-a
Preț: 40,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Anul publicării: 2013
Pagini: 310
Categoria: Privat

DESCRIERE

Data aparitiei: Martie 2013


Orice vizita intr-o biblioteca sau librarie juridica, in Europa continentala, Marea Britanie sau dincolo de ocean, descopera vizitatorului avizat o nesperata surpriza: manualele, tratatele și monografiile dedicate dreptului roman sunt prezente nu doar la secțiunea vechilor colecții rar accesate sau in vechile cataloage cu ediții niciodata retiparite, ci se gasesc constant pe rafturile dedicate noilor apariții.

Acest aspect demonstreaza nu doar actualitatea dreptului roman, dar și faptul ca exista un public constant interesat de aceasta problematica.

Fie ca este vorba despre studentul ce se inițiaza timid in alfabetul dreptului privat, fie ca este vorba despre doctrinarul ce studiaza prezentul prin prisma trecutului, fie ca este vorba despre practicianul care evadeaza in spațiul teoriei, pe toți aceștia ii unește conștiința unei perpetue necesitați a studiului dreptului roman.

Manualul de fața incearca sa vina in intampinarea acestei necesitați, sperand sa fie, pentru studenți și nu numai, un instrument util de contact cu un tip de raționament juridic care și-a demonstrat din plin perenitatea.
Date tehnice

Titlu: Drept privat roman. Editia a III-a
Pret: 40,00 RON
ISBN: 978-606-673-046-4
Format: Academic
Pagini: 310

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.057 sec