Drept penal. Teste grilă pentru licență, masterat, admitere în avocatură și magistratură

Drept penal. Teste grilă pentru licență, masterat, admitere în avocatură și magistratură
Preț: 49,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-678-961-5
Editura:
Anul publicării: 2014
Pagini: 544
Categoria: Penal

DESCRIERE

”In ultimii anii testele grila s-au infatisat drept o metoda eficienta de dobandire, fixare si aprofundare a cunostintelor de drept, fiind utilizate in aproape toate examenele de admitere si definitivat in profesiile juridice, inclusiv in examenele de promovare a magistratilor in functii de executie ori de conducere.

Intrarea in vigoare a noului Cod penal constituie un motiv in plus care justifica intocmirea acestei lucrari: dorim astfel sa venim in intampinarea studentilor care pregatesc examenul de licenta si celor care vizeaza admiterea in profesiile juridice, fie ca este vorba despre magistratura sau barou.

Lucrarea cuprinde peste 2.800 de grile, atat din partea generala, cat si din partea speciala a noului Cod penal. Numarul mare de grile, modul de concepere a acestora (cu una, mai multe sau nicio varianta de raspuns) si, nu in ultimul rand, faptul ca la elaborarea intrebarilor au fost avute in vedere nu doar aspectele teoretice, ci si problematica desprinsa din jurisprudenta (acolo unde a fost cazul), fac din acest volum cea mai cuprinzatoare si, speram, utila carte de teste grila in domeniul dreptului penal.”

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.045 sec