Drept penal. Partea generala. Partea speciala Editia 2

Drept penal. Partea generala. Partea speciala Editia 2
Preț: 74,90 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2011
Pagini: 536
Categoria: Penal

DESCRIERE

Data aparitiei: 6.04.2011

Actualizat - „MICA REFORMĂ”!

Ediţia a II-a a lucrării păstrează stilul clar, concis, dar exhaustiv al primei ediţii, şi aduce explicaţii suplimentare unor instituţii deja existente, dar şi instituţii şi infracţiuni noi, acoperind astfel întreaga tematică solicitată la examenele de licenţă, admitere la Institutul Naţional al Magistraturii, în magistratură sau avocatură, promovare în funcţii de execuţie a magistraţilor, la examenul de capacitate al magistraţilor stagiari, respectiv definitivat al avocaţilor stagiari.

O carte indispensabila pentru studenţi, dar şi pentru practicieni, a doua ediţie oferă peste 100 de soluţii jurisprudenţiale noi, dar şi comentarii suplimentare ale unor soluţii ale practicii judiciare; totodată, lucrarea prezintă avantajul unei actualizări prin raportare la ultima legislaţie în vigoare, incluzând şi modificările aduse prin Legea nr. 202/2010 („Mica reformă”).
Lucrarea este deosebit de utilă prin prisma structurii sale celor care se pregătesc pentru examenele mai sus amintite, sistematizând într-o manieră simplă şi practică opiniile şi soluţiile concordante în materie penală. Toate acestea sunt însoţite şi exemplificate prin jurisprudenţa relevantă în materie, la rândul ei riguros selecţionată şi inserată în cadrul comentariului. În plus, autorul, membru a numeroase comisii de elaborare a subiectelor la examenele de admitere în magistratură sau promovare în funcţii de execuţie a magistraţilor, vă propune peste 150 de grile pentru verificarea cunoştinţelor astfel dobândite.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.064 sec