Drept penal. Partea generala - Conform noului Cod penal

Drept penal. Partea generala - Conform noului Cod penal
Preț: 62,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Anul publicării: 2011
Pagini: 572
Format: 17x24
Categoria: Penal

DESCRIERE

Descriere:

"Cursul de Drept penal. Partea generală" , adresat studenţilor anului II ai facultăţilor de drept şi nu numai, tratează in cel de-al doilea volum, într-o manieră care se vrea, cel puţi n din partea autorului, o deschidere spre ideile ce se vehiculează în doctrina contemporană europeană privind problemele răspunderii penale, rolul şi funcţiile sancţiunilor penale.

"Cursul de drept penal. Partea generală" tratează condiţiile în care este antrenată răspunderea penală şi caracteristicile acesteia, cauzele care înlătură răspunderea penală, sistemul sancţiunilor penale aplicabile persoanei fizice şi persoanei juridice, individualizarea judiciară şi individualizarea postcondamnatorie a pedepselor, în contextul reglementărilor noului Cod penal, fapt care face util cursul şi practicienilor dreptului pentru continua pregătire profesională a acestora, având în vedere multiplele probleme pe care le ridică aplicarea noului cod, cărora autorul a căutat să le dea un răspuns.

Apropierea termenului de intrare în vigoare a noului Cod penal poate constitui un motiv pentru punerea în discuţie a problemelor semnalate în cuprinsul cursului, fapt care face cu atât mai utilă apariţia unei asemenea cărţi.


Data aparitiei: Noiembrie 2011

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.046 sec