Drept penal. Partea generală

Preț: 35,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-719-735-8
Editura:
Anul publicării: 2016
Pagini: 184
Format: 13x20

DESCRIERE

Lucrarea dorește ca prin schematizarea aspectelor teoretice de drept penal general și prin grilele incluse să vină în sprijinul studenților facultăților de Drept care încep studiul dreptului penal, celor care doresc să devină licențiați în Drept și nu în ultimul rând celor interesați de a se perfecționa, aspiranți la a deveni membri ai Barourilor de avocați din țară pentru a‑și îndeplini visurile și a putea deveni practicanți ai dreptului penal.

Oana Elena Gălățeanu este fost procuror în cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Galați, în prezent fiind lector universitar doctor în cadrul Facultății de Stiințe Juridice, Sociale și Politice din cadrul Universității „Dunărea de Jos” Galați.

Este membru al Uniunii Colegiilor Consilierilor Juridici din România – Colegiul Consilierilor Juridici Galați și al Centrului de Cercetări Juridice, Administrative, Sociale și Politice al Universității „Dunărea de Jos” Galați.

Este autoare a numeroase studii și articole apărute în reviste de specialitate recunoscute în plan național și incluse în baze de date internaționale; de asemenea e autoare a cărților: Procedura plângerii prealabile în procesul penal român (Editura Fundației Universitare „Dunărea de Jos“, Galați 2008), Teme de drept penal general, vol. I–II (Editura Pro Universitaria, București 2015), Dreptul concurenței comerciale. Teste grilă (Editura Fundației Universitare „Dunărea de Jos“, Galați 2010).

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0136 sec