Drept in afaceri Aplicatii in management, marketing si informatica economica

Drept in afaceri Aplicatii in management, marketing si informatica economica
Preț: 39,90 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2013
Pagini: 304
Categoria: Business

DESCRIERE

Abordarea interdisciplinară juridică şi economică a elementelor de drept utile domeniului afacerilor, sporeşte caracterul aplicativ al acestei lucrări pentru specialiştii din domeniul economic. Domeniul protecţiei juridice a consumatorilor face obiectul a numeroase acte normative adoptate la nivel intern ori la nivelul Uniunii Europene, motiv pentru care considerăm a fi important de a fi studiat şi cunoscut de actualii şi viitorii economişti.Lucrarea tratează aspecte juridice utile studenţilor şi practicienilor din domeniul economic îmbinând elemente de drept comercial, protecţie juridică a consumatorilor, drept civil general, drept administrativ şi proprietate intelectuală. De asemenea, lucrarea completează elementele juridice cu diverse elemente de marketing, management ori responsabilitate socială corporatistă pentru o mai bună înţelegere a aplicabilităţii dreptului în domeniul afacerilor. Abordarea interdisciplinară juridică şi economică particularizează această lucrare în raport cu altele din domeniul dreptului comercial sau dreptului afacerilor.
Lucrarea doreşte să ofere o abordare diferită a dreptului utilizat în domeniul afacerilor prin combinarea elementelor juridice cu elemente economice. Abordarea interdisciplinară prin îmbinarea elementelor de drept comercial, drept civil general, drept administrativ, proprietate intelectuală, cu elemente de marketing, management ori responsabilitate socială corporatistă oferă o imagine reală a aplicabilităţii dreptului în domeniul afacerilor.
De asemenea, este tratat un domeniu ce a primit o reglementare extrem de amplă prin actele normative adoptate în România şi la nivelul Uniunii Europene: domeniului protecţiei juridice a consumatorilor.


9786061801329
Data aparitiei: 07 Ian 2013
Nr pagini : 304

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.022 sec