Drept de autor. Marci. Desene si modele. Brevete de inventie Jurisprudenta comentata

Drept de autor. Marci. Desene si modele. Brevete de inventie Jurisprudenta comentata
Preț: 36,90 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2012
Pagini: 224
Categoria: Privat

DESCRIERE

Lucrarea este structurată în două părţi, îmbinând problemele de ordin teoretic cu jurisprudenţa. Prima parte cuprinde o scurtă abordare a aspectelor teoretice cu rolul de a creiona regimul juridic al obiectelor dreptului de proprietate intelectuală. A doua parte conţine prezentarea unor speţe relevante în materia proprietăţii intelectuale grupate în patru secţiuni privind mărcile, desenele şi modelele, brevetele de invenţie, dreptul de autor şi drepturile conexe.


Necesitatea elaborării acestei culegeri a izvorât din dorinţa de a prezenta jurisprudenţa română din domeniul proprietăţii intelectuale în contextul deciziilor din practica europeană. Notele elaborate au rolul de a evidenţia tematica proprietăţii intelectuale printr-o abordare comparatistă, în încercarea de a contura o imagine a mozaicului jurisprudenţial european.
„A înţelege înseamnă a te apropia” (Victor Hugo). Astfel, lucrarea reprezintă un instrument de înţelegere a noţiunilor de către studenţi, dar şi de aprofundare a materiei de către masteranzi şi de către toţi cei interesaţi de problematica proprietăţii intelectuale.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de același autor

Created in 0.058 sec