Drept civil. Introducere in dreptul civil Conform noului Cod civil

Drept civil. Introducere in dreptul civil Conform noului Cod civil
Preț: 35,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Anul publicării: 2012
Pagini: 264
Categoria: Civil

DESCRIERE

Data aparitiei: Octombrie 2012


Intrarea in vigoare a noului Cod civil al Romaniei reprezinta, fara indoiala, un moment crucial pentru viata juridica din Romania, dar indraznim sa spunem ca nu numai pentru ea, ci pentru noi toti, pentru ca fiecare dintre noi cade sub incidenta prevederilor sale.

Codul civil a fost calificat de-a lungul timpului, in diferite feluri. In ceea ce ne priveste, noi il consideram un soi de constitutie a dreptului privat, pentru ca prevederile sale reprezinta principalul izvor de drept pentru toate ramurile acestuia. Traim niste vremuri in care autorii isi fac o voluptate din a scrie cat mai mult posibil, cursuri voluminoase, care abunda in informatii, mai mult sau mai putin interesante si necesare. Paradoxal insa, este mult mai usor sa scrii putin si sistematizat, coerent, esentializand informatiile, conform nevoilor si asteptarilor celor carora le adresezi.

Acest lucru reuseste cu succes doamna Daniela Ciochina. Aflata, ea insasi, la inceputul unei cariere didactice, pe care i-o dorim cat mai de succes, autoarea a elaborat o lucrare care ii ajuta pe studenti, dar nu numai pe ei, sa patrunda in tainele dreptului civil, asa cum sunt ele proiectate de legislatia in vigoare, in prezent, in Romania, in frunte cu Codul civil.

Prof. univ. dr. Verginia Vedinas
Date tehnice

Titlu: Drept civil. Introducere in dreptul civil
Pret: 35,00 RON
ISBN: 978-973-127-841-4
Format: A5
Pagini: 264

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.038 sec