Drept civil. Drepturile reale principale. Editia 3

Drept civil. Drepturile reale principale. Editia 3
Preț: 59,90 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2009
Pagini: 448
Categoria: Civil

DESCRIERE

Ediţia a treia a lucrării Drept civil. Drepturile reale principale se adresează în primul rând celor care studiază în facultăţile de drept. De aceea şi modul în care este abordată materia este cel deja consacrat pentru acest gen de lucrări.

De asemenea, prezentarea sistematizată a cazurilor în care legea permite restituirea în natură a imobilelor şi a celor în care se pot acorda măsuri reparatorii în echivalent, explicarea prevederilor legale care reglementează regimul circulaţiei juridice a terenurilor şi a construcţiilor, precum şi analiza critică a jurisprudenţei relevante oferă informaţii utile şi celor care sunt direct implicaţi în activitatea practică de aplicare a acestei legilaţii.

Aşadar, volumul de faţă constituie, deopotrivă, un material didactic complet, o contribuţie la dezvoltarea teoriei drepturilor reale principale şi o lucrare utilă pentru practicieni.

Utilitatea acestei noi ediţii rezidă şi în faptul că autorul face o prezentare a prevederilor noului Cod Civil consacrate drepturilor reale principale, comparându-le cu cele din vechea reglementare.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.017 sec