Drept civil. Drepturile reale. 2012 Conform noului Cod Civil

Drept civil. Drepturile reale. 2012 Conform noului Cod Civil
Preț: 44,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Anul publicării: 2012
Pagini: 400
Categoria: Civil

DESCRIERE

Lucrarea Drept civil. Drepturile reale urmareste studierea si prezentare institutiilor juridice din materia drepturilor reale, in lumina reglementarilor noului Cod civil, autorul dorind a realiza o analiza in detaliu a institutiilor mentionate in scopul aplicarii corecte a noilor reglementari. Totodata, acesta a prezentat unele opinii care deschid atat calea spre discutii si dezbateri interesante, cat si spre posibile viitoare imbunatatiri ale actualei legislatii.

Prin lucrarea de fata autorul ofera informatiile necesare cu privire la patrimoniu, drepturile reale si drepturile de creanta, posesie, dreptul de proprietate privata, dreptul de proprietate publica, regimul juridic al circulatiei imobilelor, modalitatile juridice ale dreptului de proprietate, dezmembramintele dreptului de proprieate privata, modurile de dobandire a dreptului de proprietate, limitele si restrictiile acestuia, apararea dreptului de proprietate si publicitatea imobiliara.

Lucrarea Drept civil. Drepturile reale contine numeroase trimiteri la solutiile din practica judiciara, unele analize comparative cu reglementarile Codului civil roman de la 1864 si elemente de drept comparat.

Lucrarea se adreseaza, in primul rand, studentilor de la facultatile de drept, masteranzilor, dar si teoreticienilor si practicienilor dreptului.

Date tehnice

Titlu: Drept civil. Drepturile reale. 2012
Pret: 44,00 RON
ISBN: 978-973-127-890-2
Format: Academic
Pagini: 400

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de același autor

Created in 0.045 sec