Dragoste nebună Ghid de evitare a personalităţilor ciudate

Dragoste nebună Ghid de evitare a personalităţilor ciudate
Preț: 25,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2013
Pagini: 336
Format: 13x20
Categoria: Psihologie

DESCRIERE

Te-ai întrebat vreodată de ce relaţiile tale nu funcţionează? De ce dai mereu peste parteneri indisponibili afectiv, complicaţi, greu de înţeles? De ce frustrările ajung să umbrească momentele plăcute? Dacă ţi-ai pierdut speranţa şi nu poţi înţelege de ce intri, mereu, în acelaşi scenariu fără sorţi de izbândă, cartea de faţă este exact ce îţi trebuie! Vei înţelege care este rolul tău în aceste alegeri, ce te ţine în astfel de tipare şi cum poţi face să te eliberezi şi să faci, în viitor, alegeri sănătoase.

Psihologii Johnson şi Murray explică, într-un stil accesibil, amuzant şi bine docu­mentat, de ce mulţi dintre noi suntem atraşi de parteneri cu tulburări de personalitate şi ne pun la dispoziţie strategii eficiente de a identifica şi a evita aceste tipologii. Acelora dintre noi cărora, din varii motive, le este greu să iasă dintr-o relaţie cu un partener cu probleme, îndrumările din această carte le vor fi deosebit de utile în a-şi face relaţia şi, nu în ultimul rând, viaţa mai suportabile şi mai sănătoase.

Dr. W. Brad Johnson este profesor asociat de psihologie la United States Naval Academy şi profesor asociat la Johns Hopkins University. Psiholog clinician de profesie, este membru APA (Asociaţia Psihologilor Americani) şi autorul multor lucrări, printre care şapte titluri în domeniile sănătăţii mintale şi al consilierii.

Dr. Kelly Murray este profesor asistent şi director al Insitutului de Studii Doctorale din cadrul Loyola College din Baltimore. Îşi desfăşoară activitatea ca psiholog clinician în Bethesda, Maryland, fiind specializată în domeniile tulburărilor de personalitate şi psihotraumatologie.

Colecție: Familia la Curtea Veche

Titlu original: Crazy Love: Dealing With Your Partner’s Problem Personality

Traducător: Roxana-Consuela Niste

Copertă: Griffon and Swans, www. griffon. ro

Anul apariției: 2013

Număr pagini: 336

Format: 13, 00 × 20, 00 cm

ISBN: 978-606-588-352-9

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0296 sec