Dosarul Delta. (Extra) terestrii suntem noi - Emil Strainu

Dosarul Delta. (Extra) terestrii suntem noi - Emil Strainu
Preț: 45,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2016
Pagini: 430
Categoria: Dezvaluiri

DESCRIERE

Cea mai palpitanta trecere in revista a posibilelor contacte cu ipoteticele civilizatii extraterestre. Civilizatia umana condusa si supravegheata permanent de extraterestri.

OZN-urile - mijloace milenare de control, investigatie si manipulare a rasei umane.

Conflicte armate intre pamanteni si extraterestri. Rasa umana are un genom de natura extraterestra.

In accidentele de la Cernobil si Fukushima, cat si in alte catastrofe, am fost ajutati sa ne salvam de catre extraterestri.

Baze OZN permanente pe Terra si pe Luna. Veti afla care este viitorul civilizatiei umane in raport cu civilizatiile extraterestre...


Presedintele american John F. Kennedy (JFK) intentiona sa informeze intreaga lume ca guvernul american avea contacte cu extraterestrii. Dar, inainte ca el sa tina acest discurs, pe 22 noiembrie 1963, a fost doborat de cateva gloante ucigase. Aceasta este concluzia la care a ajuns profesorul cercetator-istoric Lawrence Merrick, de la la Universitatea Cambridge, autorul best-seller-ului "Killing the Messenger: The Death of JFK".

El sustine ca JFK a fost asasinat pentru a fi impiedicat sa dezvaluie date despre extraterestri. "Se pare ca anumiti indivizi din guvern, hotarati sa pastreze secretul in privinta farfuriilor zburatoare capturate, au decis sa-1 reduca la tacere pe presedinte", spune profesorul Merrik, care isi bazeaza afirmatiile asupra nerostitului discurs al lui JFK pe o notita a acestuia.

Notitele acestea au ajuns in posesia lui John Connaly guvernatorul Texasului care le-a depozitat intr-un seif si a cerut sa nu fie deschis decat dupa moartea sa (care sa produs in 1993).

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0127 sec