Doi italieni cu bun gust

Doi italieni cu bun gust
Preț: 99,90 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-686-480-0
Anul publicării: 2014
Pagini: 208
Format: 200 x 250

DESCRIERE

Antonio Carluccio este unul dintre cei mai de seamă ambasadori ai bucatariei italiene. A scris 13 bestselleruri, printre care se numără Complete Italian Food, Complete Mushroom Book, Italia și Simple Cooking, și a realizat numeroase emisiuni de televiziune. Antonio a fost managerul și proprietarul celebrului restaurant Neal Street, aflat în Covent Garden, Londra, iar timp de 10 ani a dezvoltat lanțul de mare succes Carluccio’s Caffé.
Gennaro Contaldo este un chef foarte respectat în Londra și o personalitate deosebită. El este italianul vestit care l-a învățat pe Jamie Oliver tot ce știe despre bucataria italiană. Născut în Minori, pe coasta amalfitană, Gennaro a fost îndrăgit de public datorită spiritului italian și optimismului specifice. A scris patru carți de gastronomie, volumul Passione find desemnat cea mai bună carte de bucate italiană la World Gourmand Awards, în 2004.
Cartea de față, ce însoțește emisiunea realizata și difuzată de BBC, cuprinde peste 100 de rețete delicioase, care surprind spiritul bucatariei italiene. Printre acestea se regăsesc interpretări ale unor mâncaruri din cucina povera, precum și preparate care ilustrează schimbările la nivelul stilului culinar și influențele care marchează bucătăria italiană modernă. Învățați să preparați antipasti, minestre, pizze napoletane, tortellini, dolci apetisante, toate ca la ele acasă.

O carte indispensabilă din bucătăria pasionaților de mâncare italiană!

BUON APPETITO!

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0159 sec