Doctorul memoriei

Doctorul memoriei
Preț: 21,90 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-587-364-3
Editura:
Anul publicării: 2016
Pagini: 128
Format: 13x20

DESCRIERE

Uiţi mereu unde îţi laşi cheile? Nu mai ştii zilele de naştere ale prietenilor, iar atunci când îţi este prezentat cineva îi uiţi imediat numele? Îţi aduci aminte că trebuie să mergi la o întâlnire după ce a început deja? Dacă primul lucru la care te gândeşti în urmă acestor constatări este că te vei trezi în curând într-o lume fără amintiri, temerea ta este nefondată. Nu ţi-ai pierdut minţile, ci doar cheile, iar între timp ai găsit cartea care te poate ajută să îţi îmbunătăţeşti memoria şi să îţi întăreşti capacitatea mentală.
   Pornind de la cele mai recente cercetări în domeniu, autorii ne oferă explicaţii clare despre modul în care funcţionează memoria. Creierul uman este un organ mult mai complex, mai flexibil, mai maleabil şi mai uşor de reînnoit decât se credea. Că şi în cazul muşchilor, antrenarea creierului poate duce la rezultate extraordinare. Cele 8 capitole ale lucrării sunt uşor de parcurs şi conţin cele mai eficiente instrumente de ascuţire a memoriei. Exerciţiile practice, sfaturile şi trucurile ne învaţă cum să ne concentrăm mai bine, atât la procesul de codificare a informaţiilor, cât şi la procesul de recuperare a lor din amintire. Prin creşterea capacităţii de a reţine lucrurile importante pentru noi, se îmbunătăţeşte garantat şi calitatea vieţii.
   Aşadar, dacă ai îndoieli în legătură cu eficientă memoriei tale sau îţi doreşti, pur şi simplu, să reţii lucrurile cu mai multă uşurinţă, ai încredere în Doctorul memoriei! Specialitatea lui sunt amintirile clare, complete şi de durata.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0556 sec