Distrugerea si cucerirea Romaniei fara razboi Vol. 4

Preț: 45,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Anul publicării: 2012
Pagini: 408
Format: 17x24

DESCRIERE

Distrugerea si cucerirea Romaniei fara razboi. Vol. 4 - Mircea Valcu Mehedinti

…criza mondiala a fost generata artificial pentru a putea fi creat un guvern mondial…

Un stat totalitar isi va face aparitia pe teritoriul Uniunii Europene in urma crizei, in timp ce actualii membrii ai UE isi vor ceda independenta in contul datoriilor, considera economistul leton, de origine rusa, Dmitri Smirnov, lector la Scoala Superioara de Studii Economice Ventspils din Letonia.

Potrivit acestuia in aproape 20 de ani odata cu trecerea crizei un guvern mondial va conduce intreaga lume. Conform estimarilor sale, ar trebui sa se produca patru valuri ale crizei inainte de aparitia unui guvern mondial.

„Primul val a fost in 2008, al doilea este asteptat in 2012-2013. Perioada dintre acestea este de 4-5 ani, si apoi durata totala a crizei, al carui scop este infiintarea unui guvern mondial, va fi de 20 de ani” prognozeaza Smirnov.

Politicienii atat europeni cat si americani, lucreaza pentru unul si acelasi grup de persoane, care poate fi numit conventional „guvernul mondial”

Un al doilea val al crizei, asteptat anul viitor, va aduce UE in pragul colapsului, iar tarile europene vor fi puse in fata alegerii – fie a unui stat unic, fie falimentul. De fapt nu va fi nici o alegere, vor face asa cum li se va spune…

………………………

…dintr-un simtamant de lasitate, pentru a-si pastra scaunul vremelnic ce-l ocupa (datorita votului populatiei infantile in discernamantul indus, precum si a manipularii acesteia), ahtiati dupa imbogatiri rapide si fara munca, guvernantilor le este indiferenta pastrarea identitatii patriei, a limbii.

Incetul cu incetul, noi nu mai avem traditii (obiceiuri, sarbatori autohtone – mostenite de la stramosii stramosilor nostri –, cantece, literatura clasica romaneasca etc.). Toate actele de cultura, pur romanesti, se pierd pe zi ce trece.

Agresiunea tradatorilor se accentueaza. Chiar vinderea catre straini a pamantului patriei, bucata cu bucata - legiferata de actualii conducatori -, gonirea intelectualilor din anumite judete, de catre strainii de neam – multi din ei cocotati la putere (dar tot cu ajutorul cozilor de topor, si aceasta, pentru a le iesi la socoteala "algoritmul" politic) -, toate acestea duc spre disparitie a natiunii noastre…

Totodata, cu ajutorul cozilor de topor din varful piramidei, ni se falsifica si mistifica istoria, se incearca distrugerea probelor arheologice, a izvoarelor istorice, a monumentelor si megalitilor, cat si aplatizarea si ostracizarea simtamintelor national-patriotice; ni se denigreaza adevaratii parinti ai natiunii, personalitatile, vechile si actualele valori romanesti.

Se induce scoaterea din istorie a identitatii noastre dacoromane, prin substituirea ei cu o alta identitate, prin admiterea denumirii de etnie rroma - care de fapt este tiganeasca -, pentru a o suprapune si, in final, pentru a ni se lua locul si spiritul in cultura si istoria universala.

Astazi, tot ce-i romanesc este socotit ca nu-i bun si trebuie indepartat, radiat, aruncat. Inca din scoala, in randul copiilor si a tineretului, se induce in constiinta acestora o cultura straina, falsa, copiata slugarnic din cultura altor state.

In Romania de astazi, servilismul a ajuns la rang de virtute. Ne inchinam in fata strainilor, carora le dam totul, fara sa le cerem nimic, in schimb. Tinerii nostri mor pe meleaguri straine pentru apararea sau cucerirea de catre americani (de exemplu) a bogatiilor altor tari, cu care Romania nu are nimic de impartit…


CUPRINS:

Sarutul mortii

CAPITOLUL 1. UNGURII

Scurt istoric al crearii statului ungar
Mihai Viteazul
Noi iertam dar nu uitam dezlantuirea bestiilor unguresti. Si nu solicitam despagubiri de miliarde, precum cer evreii. Nu pretindem decat scuze
Convorbiri telefonice interceptate
Situatia romanilor din Transilvania de Nord (Memorandum inmanat de Mihai Antonescu la Marele Cartier General al Furerului, in 22 sept. 1942)

Ungaria cu si fara ajutorul U. E. tinde sa maghiarizeze toata Romania
Intensificarea activitatii economice a Ungariei in Ardeal
Iredentismul ungurilor nu se dezminte
Ungurii la ei acasa
„Discriminarea” invatamantului unguresc in Romania, adica „politica pasilor marunti” in invatamant.

Biserica ungureasca din Transilvania lupta pentru ungurime. BOR tace.
Oare USL (PSD), dupa alegerile parlamentare, va fi tot atat de servil fata de UDMR cum au fost toate partidele ce au condus si guvernat Romania, incepand cu nasterea UDMR-ului (initiata de Ion Marcel Ilici Iliescu)?
Pretinde-te ca prieten dar actioneaza ca spion.
Cum trateaza oficialii unguri din Romania sarbatorile nationale romanesti?
Tenacitatea secuilor si a UDMR-ului

Basescu: una vorbeste si alta face
UDMR-ul si secuii insista pentru autonomia judetelor Covasna, Harghita si Mures. Transformarea Romaniei intr-o anexa a Ungariei, cu ajutorul conducatorului statului, a guvernarii centrale si a romanilor cozi de topor.
Sa admiram perseverenta si patriotismul ungurilor. Vazand comportarea ungurilor, ne intrebam, pe buna dreptate: De ce noi, romanii, tacem? Suntem lasi, inapoiati, ne-am obisnuit sa purtam jugul pus de alogeni sau, pur si simplu, suntem indiferenti pentru viitorul nostru?

Cetateanul roman Tokes, etnic ungur, tradator al Romaniei.
Ungaria, ca de totdeauna, nu recunoaste Tratatele internationale pe care le-a semnat. Occidentul „civilizat” nu ia atitudine.
Romanii de astazi sunt ca trestia: se apleaca dupa cum bate vantul…

CAPITOLUL 2. EVREII. MASONERIA

Poporul roman este un popor pasnic, dar si prea increzator in straini
Mozaicii si Sefarzii, etnii diferite?
Cateva invataminte din Talmudul „Sfant”
Sa discutam despre holocaust, cu toate ca este interzis sa se discute
Sa luam aminte: Cine ne conduce

In slujba nedreptatii: culpabilizarea romanilor
Parintele afacerii Holocaust: un impostor
Subminarea adevarului istoric
Indoctrinarea copiilor si nepotilor nostrii
„Afaceri” evreiesti

Unele consecinte ale aplicarii Protocoalelor in Romania
Legaturile la varf ale Maasoneriei
Din secretele „discrete” ale Francmasoneriei
Stapanii „au grija” de noi
Sfarsitul libertatii umane

CAPITOLUL 3. INVESTITORII „STRATEGICI” STRAINI IN ROMANIA

Presedintele si guvernele „Capitalismului original” au deschis larg portile aventurierilor straini
1. arabi
2. turci
3. ucrainieni, rusi
4. italieni
5. germani
6. austrieci
7. greci
8. francezi
9. chinezi

Bibliografie

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0135 sec