DIPLOMATIA

DIPLOMATIA
Preț: 49,90 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
Editura:
Anul publicării: 2007
Categoria: Stiinte Politice

DESCRIERE

DESCRIERE
Henry Kissinger a indeplinit functia de consilier pentru securitate nationala si secretar de stat (sub administratia Nixon). In anul 1973 a primit premiul Nobel pentru pace. A fost profesor la Universitatea Harvard.

Este autorul unor lucrari de politologie si istorie a diplomatiei, precum si al unor Memorii de mare interes pentru studiul politicii mondiale din a doua jumatate a secolului XX.

Osciliand intre o prezentare generala si una detaliata a negocierilor pe care le-a avut cu liderii din intreaga lume, Henry Kissinger descrie modul in care arta diplomatiei a creat lumea in care traim si masura in care politica externa a Americii a fost total diferita de cea a altor natini. Diplomatia, o carte stralucita, controversata si foarte incisiva, reprezinta incununarea unei cariere diplomatice. Este o lectura obligatorie pentru toti cei interesati de fortele care au modelat lumea de astazi si o vor prefigura pe cea de maine.

"Diplomatia, opus magnum al lui Kissinger � distilieaza intelepciunea experientei sale politice, academice si practice."

Martin Evans, The Times

"Trebuie sa acordam atentie punctelor de vedere ale lui Kissinger� Istoria lui este fascinanta datorita concluziilor lui� Intrebarile pe care le impun concluziile lui sunt tot atat de provocatoare ca insesi concluziile."

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.048 sec