Dincolo de vietile trecute

Dincolo de vietile trecute
Preț: 28,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
Editura:
Anul publicării: 2016
Pagini: 260
Format: 13x20

DESCRIERE

Dincolo de vietile trecute, ce ne învaţă realităţile paralele despre relaţii, vindecare şi transformare - Mira Kelly

 
Dincolo de vieţile trecute este o carte extraordinară despre speranţă şi transformare. Ea poate fi folosită ca manual şi ca lucrare de referinţă; fiecare capitol conţine relatări ale unor experienţe de vindecare profundă şi exerciţii uşor de realizat.
 
Cartea se adresează oricărei persoane interesate de vindecare - m-am apucat să o citesc şi nu m-am oprit până când nu am terminat-o, spre orele dimineţii!
 
Poveştile incluse în ea sunt foarte convingătoare, iar stilul Mirei Kelley - foarte accesibil şi, totodată, dinamic...
 
...
 
Puterea prezentului

... dacă Einstein are dreptate că distincţia între trecut, prezent şi viitor este doar o iluzie agasant de omniprezentă, de ce ea nu este confirmată de simţurile noastre? Răspunsul se află în modul în care am fost crescuţi să procesăm lumea. Suntem condiţionaţi încă din copilărie să gândim în mod secvenţial.
 
Dacă petreci câteva minute lângă un copil ce începe să exploreze lumea, îi vei auzi părinţii spunând încontinuu: "Nu face aia pentru că..." Consecinţele sunt întotdeauna clare: Dacă faci asta, ceva se va petrece, categoric. Ni se oferă un cadru de gândire de tip cauză-efect.
 
Astfel că, din momentul în care începem să învăţăm limbajul şi să existăm în lume, suntem învăţaţi să aranjăm informaţia în mod liniar. Vedem cum un eveniment dă naştere următorului.
 
Credinţa în cauză şi efect se extinde pe măsură ce creştem şi ne implicăm mai mult în lume. Devine natural pentru noi să gândim că ceea ce a fost creează ceea ce este.

   Acum, având abilitatea, ca adulţi, să alegem în mod conştient modul în care percepem lumea, te invit să scuturi lanţurile cauzalităţii. Ia în considerare următoarele: trecutul nu creează prezentul.
 
Prezentul creează trecutul şi viitorul.
   Prezentul constituie unicul moment în care deţii puterea de manifestare. După cum spunea Seth, "Prezentul este punctul de putere".
 
Nu te afli la mila nefericitelor evenimente trecute ce nu pot fi schimbate. Nu există vreo conexiune între momente...
 
... 
 
 Exerciţiu: Cum să-ţi găseşti scopul

   "Care este scopul vieţii mele?"
   Iată întrebarea pe care o aud cel mai frecvent de la clienţii mei. Se întâmplă extrem de rar ca un client să intre în biroul meu fiindu-i limpede pe deplin care îi este misiunea în viaţă.
 
Există un motiv întemeiat pentru care această întrebare are o importanţă supremă: ea merge către esenţa a ceea ce suntem noi, ca fiinţe.
 
Traducerea creativităţii în acţiune înseamnă exprimarea esenţei noastre - motivul pentru care am fost creaţi de la început. îţi aminteşti de viaţa Serenei în care ea descria cum sunt create sufletele?
 
Sursa te-a creat deoarece contribuţia ta unică de energii împlineşte o nevoie - un vid experimentat în întreaga existenţă înainte ca tu să te iveşti. Ai fost creat cu scopul de a fi combinaţia ta unică de culori.

 In copilărie, deseori eram întrebaţi "Ce vrei să te faci când vei fi mare?". Noi credem că e nevoie să avem o carieră toată viaţa, un apelativ sau un ţel unic care să ne definească. Şi, când nu-l observăm, devenim confuzi. începem jocul nebunesc de-a "Este aceasta vocaţia mea? Care este scopul meu? Nu-mi cunosc scopul". Căutăm răspunsul în exterior mai degrabă decât interior.

  Insă răspunsul este simplu. Unicul tău scop în viaţă este să fii tu însuţi. Acesta este motivul pentru care ai fost creat: să fii pe deplin tu însuţi, în orice moment. Deseori, acest răspuns îi şochează pe oameni. "Sigur că nu poate fi atât de simplu!", spun ei. Ei se aşteaptă ca "scopul vieţii lor" să fie ceva măreţ, ceva înalt, ceva vrednic de timpul lor. în realitate, cele mai înalte misiuni sunt îndeplinite pas cu pas. O viaţă măreaţă este trăită clipă de clipă. Şi ce poate fi mai vrednic de timpul tău decât să fii tu însuţi, pe deplin, în fiecare clipă?

   Exprimarea acestui scop simplu al vieţii va fi diferită pentru fiecare dintre noi întrucât fiecare este diferit. Pentru a-ţi descoperi expresia scopului tău în viaţă, îţi ofer următorul mecanism. Acordă-ţi cel puţin 20 de minute în linişte. Vei lucra cu jurnalul pentru a-ţi descoperi scopul.
 
Adresează-ţi următoarele întrebări şi notează răspunsurile:

   • Ce anume îţi place să faci cel mai mult?
   • Ce îţi vine cel mai uşor să faci?
   • La ce te pricepi cel mai bine?
   • Pentru ce te apreciază oamenii?
 
...
 
CUPRINS:
 
Cuvânt înainte de dr. Wayne W. Dyer... 6
Un nou început... 8

Prefaţă: Calea mea către vindecare şi evoluţie prin regresie... 10
Introducere... 13

Capitolul 1: Explorarea trecutului îţi permite să-ţi vindeci prezentul... 18
Capitolul 2: Toate vieţile sunt simultane... 29
Capitolul 3: Fiecare alegere creează o nouă realitate... 54
Capitolul 4: Poţi dialoga cu Şinele tău Superior... 83
Capitolul 5: Totul este o reflexie a ta... 103
Capitolul 6: lartă-te pe tine însuţi şi pe ceilalţi... 131
Capitolul 7: Poţi să te joci cu timpul... 154
Capitolul 8: îţi poţi vindeca trupul... 173
Capitolul 9: Ai dreptul să te iubeşti pe tine însuţi... 186
Capitolul 10: Ai încredere în tine şi urmează-ţi entuziasmul... 204

Postfaţă: O viaţă de expansiune magnifică... 233
Anexa A: Scenariul regres iei în vieţi trecute... 236
Anexa B: întrebări frecvente despre regresia în vieţi trecute... 243

Resurse suplimentare... 254
Mulţumiri... 255
Despre autoare... 258

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.039 sec