Din viața unui înger întrupat

Preț: 25,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-93577-1-2
Editura:
Anul publicării: 2014
Pagini: 160
Format: 10,7 x 17,8

DESCRIERE

Un apel la Trezire şi conştientizare de sine şi, în acelaşi timp, o sursă de inspiraţie, şansa pentru eliberarea voastră, a sinelui întemniţat în reguli şi credinţe.


„ AI GRIJĂ, DAR NU DE NOI, DE EXISTENȚĂ!”

O coincidenţă bizară, o atingere aparte, un foşnet, un gând ciudat, o frază rostită cu subînţeles, un vis… sunt doar câteva dintre semnele prin care se spune că ne dăm seama că îngerii există. Un alt semn al prezenţei lor, în cazul de faţă a îngerilor întrupaţi, este apariţia acestei cărţii, căci îngerii întrupaţi sunt printre noi şi ne inspiră.

Lucrarea Oanei Pustiu nu vă promite rezolvarea tuturor problemelor sau că vă va da răspunsurile pe care le aşteptaţi de atâta vreme, vă va schimba însă modul în care le abordaţi, perspectiva pe care o aveţi asupra vieţii, în general, şi a prezentului, în special.

Din experienţele, trăirile, emoţiile, dar şi instrumentele şi metodele de lucru pe care vi le relevă autoarea, veţi descoperiţi Calea spre voi înşivă, spre Esenţa Fiinţei voastre, spre divinitatea din voi. De asemenea, vă explică baza celor mai importante sisteme de evoluţie spirituală, cunoaşterea pe care ea a asimilat-o în cadrul lor, dar şi concluziile la care a ajuns, într-un cuvânt – elementele care au condus la definirea ei ca Spirit ales.

“Din viaţa unui înger întrupat” reprezintă un apel la Trezire şi conştientizare de sine şi, în acelaşi timp, o sursă de inspiraţie, şansa pentru eliberarea voastră, a sinelui întemniţat în reguli şi credinţe; este deopotrivă punctul terminus pentru autoare şi trecutul ei şi un Inceput pentru voi: ÎNCEPUTUL SPRE A FI sau…. chiar mai mult decât atât, A FI LIBERI şi AUTENTICI!

CUPRINS

Introducere

1. Îngerii întrupaţi

2. Dumnezeu privit altfel

3. Deciziile Vieţii

4. Sufletul şi sentimentele

5. Visurile devin realitate

6. Spiritualitatea

7. Schimbarea

8. Radiestezia şi alte sisteme spirituale

9. Relaţiile interumane

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de același autor

Created in 0.0387 sec