Din ce în ce mai bine

Din ce în ce mai bine
Preț: 32,70 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 978-606-92925-8-7
Editura:
Anul publicării: 2014
Pagini: 201
Format: 14,5x21

DESCRIERE

Poate fi cea mai remarcabilă carte pe care aţi citit-o vreodată. Cartea descrie cursul creat de Jose Silva şi predat în toată lumea, încă din 1966, prin care participantul învaţă să îşi controleze mintea cum n-a visat niciodată. Mintea fiecăruia dintre noi adăposteşte un potenţial extraordinar şi neexploatat la capacitatea sa maximă.

din_ce_in_ce_mai_bineTitlul ”Din ce în ce mai bine” nu este unic doar în privinţa conţinutului, ci şi în privinţa stilului. Ove Sehested descrie cursul Silva la care a participat. Vă v-a încânta instructorul Burt Goldaman în timp ce îl convinge pe Ove puţin câte puţin, atât la curs cât şi după, despre programul Silva. Deosebit de edificatoare sunt efectele discuţiei de după curs pe care cei doi le au în intimitatea biroului instructorului. Ove îşi asumă rolul gânditorului pesimist şi preia punctul de vedere opus, iar Burt Goldman, cu superba sa înţelegere asupra subiectului parează cu pricepere fiecare întrebare cu explicaţii simple şi concise.

Cartea este o poartă, ca o introducere, spre fantastica putere a minţii umane. Ascunsă în fiecare dintre noi, această forţă este ca un gigant adormit aşteptând să fie trezit. Cursul Silva este cheia acestei treziri, deschizând uşa spre o lume mai bună pentru tine şi pentru toată omenirea.

Iată si opinia lui Jose Silva despre aceasta carte:

Ove şi Burt au făcut o muncă admirabilă de a menţine exactitatea scopului şi esenţei programului nostru. În acelaşi timp, ei au scris o carte uşor de citit şi foarte distractivă.

Speranţa mea este că această carte va menţine şi va consolida interesul a milioane de absolvenţi şi, în acelaşi timp, va introduce acest subiect şi altor oameni, ajutând la a face această planetă o lume mai bună, unde oamenii pot fi devotaţi beneficiului umanităţii.

Al dumneavostră pentru un prezent mai bun şi un viitor din ce în ce mai bun.

Jose Silva

DETALII:

Recomandă cartea unui prieten
Numărul de pagini: 201
Formatul în cm. (l x L): 14, 5 x 21
I. S. B. N.: 978-606-92925-8-7
Traducerea din limba engleză: Daniela Costea
Titlul original: Better and Better

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.053 sec