Dieta Young. Miracolul PH pentru o sănătate perfectă

Dieta Young. Miracolul PH pentru o sănătate perfectă
Preț: 20,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2010
Pagini: 311
Format: 14X20
Categoria: Diete

DESCRIERE

Robert O`Young – microbiolog şi nutriţionist – şi Shelley Redford Young – terapeut specializat in nutriţie – pun la dispoziţia cititorilor un program de viaţă revoluţionar care se bazează pe: detoxifierea organismului, pentru a normaliza digestia şi metabolismul; eliminarea bacteriilor care dăuneaza organismului; alimente alcaline care să le înlocuiasca pe cele ce provoaca aciditate; suplimente de vitamine şi minerale – cum să le alegem şi în ce doze să le luăm; apa, care nu trebuie să lipsească din dieta zilnică şi care trebuie să fie din abundenţă şi să aibă un grad cât mai ridicat de puritate.
Toate cele de mai sus au drept scop scăderea acidităţii sângelui, pH pe care autorii îl consideră principala cauză a bolilor din epoca modernă.
Cartea este structurată în trei părţi:
  • Partea I: Teoria – argumentaţia pentru această dietă
  • Partea a II-a: Programul propriu-zis pe care ni-l propun autorii
  • Partea a III-a: Reţete culinare – compuse în spiritul celor prezentate până la acest nivel – care cuprind ingrediente în general accesibile cititorului român, chiar dacă unele dintre ele pot părea exotice.
Stilul direct şi clar asigură uşurinţa lecturii, chiar şi de către nespecialişti, dar cartea interesează în egală măsură medicii, biologii şi specialiştii în nutriţie.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.045 sec