Dieta Vanator - Fermier - Afla cum iti influenteaza metabolismul sanatatea si greutatea corporala

Dieta Vanator - Fermier - Afla cum iti influenteaza metabolismul sanatatea si greutatea corporala
Preț: 29,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-8566-66-5
Editura:
Anul publicării: 2015
Pagini: 192

DESCRIERE

Din ce în ce mai mulți oameni devin supraponderali.

De obicei, medicii îi sfătuiesc pe pacienți să mănânce mai puțin și să facă mai multă mișcare, ceea ce se reduce în final la vechea paradigmă a caloriilor consumate și eliminate. Cercetările medicale în privința dietelor sunt confuze și adesea contradictorii.

Nici doctorii, nici pacienții nu ar putea spune cu certitudine care plan de scădere a greutății este cel mai bun!

Ne vedem nevoiți să experimentăm, sperând să avem norocul de a da peste formula magică. Se naște întrebarea de ce nu reușește medicina să sortez noianul de informații și să ne ofere sfaturile cele mai bune care să dea posibilitateaoamenilor să scape de kilogramele în plus și să-și îmbunătățească sănătatea?

Din fericire, studii științifice recente aruncă o lumină nouă asupra subiectului și s-ar putea să ne ajute să găsim în sfârșit o soluție a problemei: pentru unii e mai potrivită dieta săracă în glucide, pentru alții, cea săracă în lipide. De ce? Pentru că unii oameni au un metabolism de vânător, în vreme ce alții au un metabolism de fermier.

în cartea de față, doctorul Mark Liponis, un renumit expert în medicina preventivă și integrativă, îți va arăta cum să determini ce tip de metabolism ai și ce dietă este mai potrivită pentru tine astfel încât să îți reduci greutatea și să-ți îmbunătățești sănătatea în același timp.

„Nu avem nevoie, de fapt, de o nouă dietă. Avem nevoie de o soluție. Trebuie să înțelegem cum să mâncăm într-un mod care să fie potrivit pentru noi, care să ne satisfacă poftele alimentare și să ne ajute să atingem și să menținem o greutate sănătoasă. Ceea ce începem să înțelegem este că dieta corectă nu este o simplă dietă, ci este dieta corectă pentru persoana potrivită și că, în ceea ce privește mâncatul, oamenii sunt diferiți." - Mark Liponis

Doctorul Mark Liponis este director medical la Canyon Ranch Health Resort, după ce a practicat medicina timp de peste 20 de ani, acumulând experiență inclusiv în secțiile de urgențe și în unitățile de terapie intensivă. Este autorul cărții UltraLongevity și coautor al bestsellerului New York Times, UltraPrevention (alături de Mark Hyman).

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0554 sec