Dietă pentru o viaţă nouă. Cum puteţi obţine un corp mai suplu şi mai sănătos în 8 paşi

Dietă pentru o viaţă nouă. Cum puteţi obţine un corp mai suplu şi mai sănătos în 8 paşi
Preț: 27,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
Editura:
Anul publicării: 2006
Pagini: 356
Format: 15,5 x 22
Categoria: Diete

DESCRIERE

Mariana Bozeşan este o inspiraţie pentru ceilalţi. A-i împărtăşi povestea este un act de curaj — a o folosi pentru a-i ajuta pe ceilalţi este un gest admirabil.
Anthony Robbins


În Dietă pentru o viaţă nouă Mariana Bozeşan ne arată cum să reconstruim modelul trupului nostru astfel încât să slăbim, să ne bucurăm de sănătate, de mai multă vitalitate şi să ducem o viaţă plină de bucurii şi împlinire.
Deepak Chopra


Mariana Bozeşan, autoarea seriei de cărţi şi a programelor Dietă pentru o viaţă nouă, este o susţinătoare de conferinţe publice care-i inspiră pe oameni, un lider care le dă putere, filantrop, umanist, investitor şi întreprinzător.
Înainte de a deveni întreprinzător a deţinut poziţii de conducere la mai multe firme de tehnologie din clasamentul Fortune 500, precum corporaţiile Oracle şi Digital Equipment. La Oracle a fost director de marketing pentru relaţia cu compania Hewlett-Packard şi director de dezvoltare a afacerilor pentru Europa, Orientul Mijlociu şi Africa. Mariana Bozeşan a mai lucrat pentru corporaţia Digital Equipment înainte ca aceasta să fuzioneze cu Compaq, în prezent Hewlett-Packard. A fost director de marketing pentru reţele deschise la Paris, în Franţa, şi director de marketing pentru inteligenţă artificială la München, în Germania.
Mariana Bozeşan este cofondator şi preşedinte al institutului Sageera, o companie cu orientare filantropică având sediul în Silicon Valley, care promovează un stil de viaţă sănătos.
Prin misiunea ei filantropică, Mariana sprijină în prezent peste 36 de organizaţii umanitare din lumea întreagă. Este preşedinte şi fondator al fundaţiei Bozeşan, o organizaţie filantropică privată, care contribuie la educaţia tinerilor din Africa, China, India şi fostele ţări comuniste.
Absolventă a universităţii Stanford şi a universităţii Karlsruhe din Germania, Mariana Bozeşan a obţinut un masterat în inteligenţă artificială şi calculatoare, o diplomă în calculatoare şi matematică şi o diplomă în istorie europeană la universitatea Karlsruhe din Germania. Deoarece întreaga viaţă i-a plăcut să înveţe, în prezent Mariana este înscrisă la un program global de psihologie transpersonală în cadrul Institutului de profil din Palo Alto, California. De asemenea, a obţinut un masterat în studii transpersonale (MATS) la acelaşi institut. Trăieşte cu soţul, fiul, pisicile şi părinţii ei în zona golfului San Francisco şi în Bavaria, Germania.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.020 sec