Dieta cu incarcatura glicemica. Program de 7 zile pentru slabire rapida

Dieta cu incarcatura glicemica. Program de 7 zile pentru slabire rapida
Preț: 19,90 lei
Disponibilitate: în stoc
Anul publicării: 2011
Pagini: 314
Categoria: Diete

DESCRIERE

Data aparitiei: septembrie 2011


Aceasta carte va va permite sa intelegeti pe deplin motivul pentru care planul nostru poate functiona in cazul dumneavoastra si va va ajuta sa va tineti greutatea sub control pentru totdeauna.

“Dieta esenţială” a fost realizată după ani de teste, de cercetări şi de adaptări, astfel încât să asigure un mod sănătos de a mânca şi un control ferm asupra greutăţii. „Dieta funcţionează, este simplu de urmat, se bazează pe dovezi ştiinţifice temeinice şi este potrivită tuturor. Nu este necesară calcularea caloriilor sau cântărirea alimentelor. Acesta pentru că este un regim pe viaţă, ce nu trebuie urmat doar după Crăciun”, susţine Nigel Denby.

Cartea conţine un program de slăbire bazat pe meniuri săptămânale, pornind de la principiul conform căruia, pentru a pierde în greutate, trebuie favorizate alimentele cu indice glicemic mic.

Secretele dietei propuse de Nigel Denby includ recomandări foarte simplu de urmat: mâncaţi zilnic trei mese şi două gustări, folosiţi ghidurile de cumpărături şi listele de alimente, nu cântăriţi tot ce mâncaţi şi faceţi multă mişcare.

Nutriţionistul vă lansează provocarea celor 1800 de secunde – cea care vă va ajuta să vă mişcaţi mai mult şi să scăpaţi de kilogramele în plus. Este suficient ca în cele 1800 secunde – adică 30 de minute - să mergeţi pe jos, să plimbaţi câinele sau să ieşiţi din birou în pauza de prânz. Rezultatele nu vor întârzia să apară.

„Slăbirea nu este niciodată constantă. Nici un corp nu slăbeşte săptămânal în cantităţi egale, susţine Denby. De aceea, el propune ghiduri de alimentaţie corectă şi sănătoasă. Puteţi alege între planul prietenos, planul vegetarian, planul pentru gurmanzi, toate gândite pentru o săptămână”, spune Nigel Denby.

Un capitol special al cărţii este dedicat reţetelor apetisante şi rapid de preparat, adaptate fiecărui plan. Puteţi alege chifteluţe cu năut şi susan, paste cu dovlecei, usturoi şi busuioc, fructe de pădure cu iaurt grecesc sau pui picant cu alune.

Renumitul medic nutriţionist britanic, Nigel Denby, este autorul a zece cărti de succes în domeniul nutritiei. Detine un cabinet specializat în cadrul căruia tratează, prin intermediul dietei cu încărcătură glicemică scăzută, problemele de greutate, sindromul premenstrual/menopauza, sindromul de intestin iritabil şi intoleranta alimentară. Semnează articole în publicatiile Sunday Telegraph, Somerfi eld, Zest, Essentials şi Healthy Living şi este frecvent invitatul unor emisiuni radio şi TV precum Th e One Show şi BBC Breakfast, la BBC1.

CUPRINS:

Introducere. Dieta esentiala

Partea intai - Ce este ÎG?

Capitolul 1. ÎG si IG pe intelesul tuturor
Capitolul 2. Cum sa urmati dieta ÎG de 7 zile

Partea a doua – De partea cui sunteti?

Capitolul 3. Totul este in minte
Capitolul 4. CSC – Continuati sa continuati
Capitolul 5. Fiecare secunda conteaza

Partea a treia – Ghidurile ÎG de 7 zile

Capitolul 6. Planul rapid si prietenos de 7 zile
Capitolul 7. Planul vegetarian de 7 zile
Capitolul 8. Planul de 7 zile pentru gurmanzi
Capitolul 9. Diversitatea condimenteaza viata

Partea a patra – Un stil de viata cu ÎG scazuta

Capitolul 10. Liste de alimente cu o ÎG scazuta
Capitolul 11. Ghidul cumparaturilor si al meselor in oras cu ÎG scazuta
Capitolul 12. Iubiti-va mancarea si corpul

Partea a cincea – Informatii suplimentare

Capitolul 13. Dovezile – cercetarile care arata ca dietele cu ÎG scazuta functioneaza
Capitolul 14. Raspunsuri la intrebarile cititorilor

ANEXA 1. Alimente cu IG scazuta
ANEXA 2. Lecturi recomandate

Index
Indexul retetelor

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.047 sec