Dictionarul plantelor de leac

Dictionarul plantelor de leac
Preț: 15,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2011
Pagini: 256
Format: 13x20

DESCRIERE

Plantele medicinale au secrete si compusi pe care poate, noi, oamenii, nu le vom dezvalui niciodata in toata complexitatea lor. Medicamentele sunt facute de mana omului, in timp ce plantele au harul divin. O diferenta care spune totul si inca ceva in plus: ca nu existam si ca nu vom exista decat prin natura.
Reintoarcerea oamenilor spre tratamentele cu plante medicinale, spre practicile si terapiile naturiste nu e, nicidecum, rasfat, moda, moft sau traditionalism cu orice pret, ci o necesitate si un incontestabil temei. Care temei nu poate fi altul decat sanatatea, in pace si in armonie cu natura Lucrarea aceasta, deosebit de utilă în orice casă, cuprinde o prezentare succintă a celor mai importante şi mai la îndemână plante medicinale, cu accent pe compoziţia chimică a acestora şi, mai ales, pe efectele pe care le pot avea preparatele din aceste plante în activitatea de păstrare şi restaurare a sănătăţii.
Scrisă într-un limbaj accesibil, dar cu un solid temei ştiinţific, lucrarea „Dicţionarul plantelor de leac” este un foarte bun îndrumar, un instrument, pentru orice om, la orice vârstă, în viaţa de zi cu zi. În ansamblul ei, cartea este o pledoarie pentru tămăduirea pe cale naturală, un îndemn pentru apropierea de natură şi de binefacerile ei.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.062 sec