Dictionar francez-roman De termeni juridico-politienesti

Dictionar francez-roman De termeni juridico-politienesti
Preț: 25,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2012
Pagini: 150
Categoria: Carti Diverse

DESCRIERE

Data aparitiei: Decembrie 2012


Acest dictionar isi propune sa inlature ambiguitatile de folosire a anumitor termeni precisi ai limbii franceze de catre cei care lucreaza in politie sau in justitie. Pentru aceasta, lucrarea aduce exemple de utilizare a unor expresii, exemple extrase adesea din mass-media.

Fara sa se multumeasca sa inregistreze asemenea exemple, sa le repertorieze, prezentandu-le sub o forma simplificata utilizatorilor sai, explicitandu-le adesea, dictionarul se vrea, de asemenea si mai ales, un re-creator de legaturi intre acesti termeni, prin trimiterile sale la sinonime/antonime, acolo unde studiul logic si riguros al limbii o impune; in plus, frazele ce au fost alese pentru a servi drept explicatii ale acestui dictionar sunt destinate sa atraga atentia si sa provoace memoria celui ce invata, sa il implice, pentru a-i face munca mai interesanta.

Cartea Dictionar francez-roman este orientata inspre simplitatea folosirii si precizia traducerilor si, de aceea, poate oferi tuturor − experti, practicieni sau pur si simplu indragostiti de limba franceza − dorinta de a avansa in descoperirea ei, aceasta fiind o limba exigenta, dar a carei studiere si cunoastere rezerva mari bucurii.
Date tehnice

Titlu: Dictionar francez-roman
Pret: 25,00 RON
ISBN: 978-606-522-780-4
Format: Carte brosata
Pagini: 150

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Carti Diverse - Cele mai comentate cărți

Created in 0.062 sec