Dictionar de nursing

Dictionar de nursing
Preț: 59,90 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2011
Pagini: 808
Categoria: Umana

DESCRIERE

Editura ALL publica, pentru prima data in limba romana, Dictionarul de nursing, preluat de la prestigioasa Oxford University Press.

Complet revizuit, dictionarul tine cont de dezvoltarile recente din practica de nursing si domeniile apropiate.

Dictionarul ofera o acoperire comprehensiva a vocabularului acestui domeniu al nursingului. In plus, fata de termenii specifici de nursing exista multi termeni din domeniul medicinei, anatomiei, fiziologiei, psihiatriei, nutritiei si farmacologiei (inclusiv medicamente recent introduse in practica medicala).

Dictionarul de nursing contine peste 10 000 de termeni explicati clar si concis, peste 100 de ilustratii si apendice care cuprind necesitatile nutritionale, valorile de referinta pentru datele biochimice si hematologice informatii despre indicele de masa corporala, dozajul medicamentelor, resuscitarea cardiorespiratorie etc.

Acest dictionar se adreseaza in primul rand celor care lucreaza in domeniul nursingului, dar si studentilor la medicina si medicilor de diverse specialitati.

Anexele, 11 la număr, includ o selecţie de tabele cu valori de referinţă pentru datele biochimice (din Oxford Textbook of Medicine), tabele cu unităţi internaţionale (UI), de conversie în alte sisteme de unităţi, formule pentru calculul dozelor medicamentelor şi programe de vaccinare.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de aceiași autori

Created in 0.020 sec