Dictionar de dreptul proprietatii intelectuale

Dictionar de dreptul proprietatii intelectuale
Preț: 29,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Anul publicării: 2012
Pagini: 262
Categoria: Carti Diverse

DESCRIERE

Dictionarul de dreptul proprietatii intelectuale nu îsi propune, înainte de toate, sa repete întru totul cursurile universitare, ci dimpotriva, le sintetizeaza si completeaza lasându-le, în acelasi timp, specialistilor posibilitatea de a se propune ca interpreti si contributori la adaugirea unor noi sensuri si semnificatii juridice notiunilor utilizate în sfera drepturilor de proprietate intelectuala.

În al doilea rând, am simtit necesitatea ca subramurii Dreptului Proprietatii Intelectuale si anume, aceea a proprietatii industriale, sa i se acorde un loc aparte în spatiul rezervat dictionarului.

Piatra unghiulara de la care am pornit e reprezentata de faptul ca realizarile cu aplicabilitate industriala, spre deosebire de operele literare, artistice sau stiintifice, au cunoscut, în ultima vreme, reglementari noi, atât pe plan intern, cât si pe cel international. De altfel, procesul de reglementare a domeniului continua, astfel ca elaborarea unui dictionar complet în materie ramâne deocamdata numai un deziderat. În permanenta apar noi termeni ori se schimba semnificatiile celor existenti. Si înspre prima categorie si înspre cea de-a doua se vor îndrepta, fara îndoiala, alte cercetari menite sa cheme la viitoare dezvoltari.

Dictionarul de dreptul proprietatii intelectuale poate fi un instrument, o baza utila si necesara oricarui student absolvent si specialist în drept pentru a-l ajuta sa sustina un punct de vedere de specialitate într-un articol, studiu, pledoarie ori într-o comunicare stiintifica.

Date tehnice

Titlu: Dictionar de dreptul proprietatii intelectuale
Pret: 29,00 RON
ISBN: 978-973-127-799-8
Format: A5 14,5x20 mm
Pagini: 262

Autor: Bujorel Florea
Publicat de: Editura Universul Juridic
Colectia: Dictionare
Data aparitiei: Mai 2012

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.050 sec