Dictionar de dreptul familiei Cu termenii si expresiile juridice traduse in franceza, italiana si spaniola

Dictionar de dreptul familiei Cu termenii si expresiile juridice traduse in franceza, italiana si spaniola
Preț: 35,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Anul publicării: 2012
Pagini: 400
Categoria: Familiei

DESCRIERE

Nascuta din dorinta de aprofundare a notiunilor juridice, din diferite domenii ale dreptului, lucrarea Dictionar de dreptul familiei constituie un instrument util tuturor celor care opereaza cu diferitele institutii ale dreptului si nu numai.

Pe lânga faptul ca autorul prezinta detaliat semnificatia diferitilor termeni juridici, a diferitelor concepte sau actiuni întâlnite în diversele ramuri ale dreptului, cartea are meritul de a reda si versiunea acestora în 3 limbi de circulatie internationala si anume: franceza, italiana si spaniola.

Ca atare, lucrarea Dictionar de dreptul familiei poate constitui un punct de referinta si pentru traducatorii autorizati în efectuarea de traduceri de factura juridica, permitând cunoasterea si întelegerea diferitilor termeni juridici.

Pentru o mai usoara identificare, autorul face trimitere la textele actelor normative ce reglementeaza notiunea juridica sau institutia explicitata.

Fiind o lucrarea prin care se urmareste detalierea celor mai relevanti termeni cu care opereaza dreptul, a diferitelor institutii ale dreptului, cartea se abate de la tiparul clasic al dictionarului.

Caracterul clar, concis al redactarii, continutul lucrarii, bogat în explicatii, completat cu traducerea în 3 limbi a termenilor, recomanda cartea ca fiind un instrument esential, util, care trebuie sa se regaseasca în biblioteca fiecaruia.

dr. Gabriela Cristina FRENTIU
vicepresedinte Tribunalul Bistrita-Nasaud

Date tehnice

Titlu: Dictionar de dreptul familiei
Pret: 35,00 RON
ISBN: 978-973-127-818-6
Format: A5 14,5x20 mm
Pagini: 400


Autor: Bogdan Dumitru Moloman
Publicat de: Editura Universul Juridic
Colectia: Dictionare
Data aparitiei: Mai 2012

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.038 sec