Dialogul vantului cu marea - Nina Cassian in conversatie cu Carmen Firan

Preț: 32,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2014
Pagini: 174

DESCRIERE

In vreme ce tara noastra continua sa-si bata capul, rautacios si superficial, cu intrebarea daca a fost sau n-a fost comunista, cei mai alesi reprezentanti ai lumii literare americane se intrec in omagii tulburatoare aduse poetei recent disparute.
„Nina Cassian a fost o artista sublima, ca Sappho, poeta a adancimilor pasionate si a marilor inaltimi” scrie Edward Hirsch, Decanul Academiei Poetilor Americani si Presedintele Fundatiei Guggenheim pe coperta cartii superbe realizate de scriitoarea Carmen Firan, volum pe care il recomanda si Alice Quinn, Director Executiv, Poetry Society of America: „Doua poete se joaca atingand profunzimi intr-un dialog savuros, uneori incendiar. Frumusetea reiese din sinceritate si din eleganta punerii in scena pentru a reda postura Ninei Cassian – poeta absolut remarcabila, cu care voi continua si eu sa vorbesc pentru tot restul vietii”.
Volumul Dialogul vantului cu marea – Nina Cassian in conversatie cu Carmen Firan, cu o coperta superba realizata de Ramona Todoca si publicat cu sprijinul Catena pentru arta, a aparut la Editura Cartile Tango.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de aceiași autori

Created in 0.0169 sec