Dezvoltarea intuiţiei. Ghid practic pentru viaţa de zi cu zi

Dezvoltarea intuiţiei. Ghid practic pentru viaţa de zi cu zi
Preț: 19,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2016
Pagini: 128
Format: 13x20

DESCRIERE

De ce să dedicăm timp şi energie dezvoltării intuiţiei?

Pentru că este unul dintre cele mai importante lucruri pe care le putem face pentru noi. Nu trebuie să depunem eforturi prea mari, iar satisfacţiile sunt enorme.

           

În cartea de faţă, autoarea de succes Shakti Gawain vă ghidează în ceea ce reprezintă cea mai semnificativă activitate pe care o puteţi întreprinde: dezvoltarea intuiţiei şi transformarea ei în principala forţă călăuzitoare care vă va îndruma corect în toate aspectele existenţei.

  • Conştientizarea intuiţiei
  • Încrederea în propria intuiţie
  • Cum să distingeţi intuiţia de alte voci interioare
  • Intuiţia şi emoţiile
  • Intuiţia şi corpul
  • Intuiţia şi munca
  • Arta de a vă urma intuiţia

 

„Cartea constituie o lucrare capitală în domeniul dezvoltării şi folosirii intuiţiei. Este plină de putere de convingere, practică şi foarte plăcută la lectură – cea mai bună scriere a lui Shakti Gawain. Calitatea extraordinară a autoarei, de lider între magiştrii spirituali ai lumii, se afirmă pe măsură ce, cu delicateţe şi prin idei foarte clare, face ca universul intuiţiei să le devină accesibil tuturor.”

Dr. Hal Stone şi dr. Sidra L. Stone

 

 

 

Shakti Gawain se bucură de statutul recunoscut al unui deschizător de drumuri în domeniul dezvoltării personale. Bestsellerurile ei, printre care Vizualizarea creativă şi Cele patru niveluri ale vindecării, apărute la Editura Meteor Press, s-au vândut în milioane de exemplare, fiind traduse în peste 30 de limbi. De mai bine de douăzeci de ani, autoarea ţine seminarii şi conferinţe internaţionale pe teme ca dezvoltarea capacităţii de conştientizare şi atingerea echilibrului şi a plenitudinii vieţii. Trăieşte în Mill Valley, California, şi pe insula Kauai din Hawaii.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0151 sec