Dezvaluiri de sucub (Georgina Kincaid, vol. 6)

Dezvaluiri de sucub (Georgina Kincaid, vol. 6)
Preț: 44,90 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2013
Pagini: 352
Format: 13x20

DESCRIERE

UN HAPPY-END PENTRU CEL MAI SIMPATIC SUCUB

Dezvăluiri de sucub, ultimul volum al seriei, este mai mult decât un simplu romance paranormal despre escapadele unui sucub simpatic ─ este o carte despre dragoste, prietenie, intrigi, decepţii şi acceptare. Şi, deşi previzibil, sfârşitul aduce cu el răspunsul la multe întrebări şi dă sentimentul unei încheieri satisfăcătoare a poveştii Georginei.

Păcatul este specialitatea ei... iar afacerile sunt înfloritoare.

Georgina Kincaid, sucub şi demoniţă, este unul dintre cele mai atrăgătoare personaje create de autoarea de bestselleruri Richelle Mead. Dar în încercarea de a obţine dragostea, şi poate chiar mântuirea, oare seducătoarea prin definiţie se îmblânzeşte în sfârşit?

Bineînţeles că nu...

Georgina Kincaid a avut o veşnicie la dispoziţie ca să-i înţeleagă pe reprezentanţii sexului opus, dar uneori aceştia încă o mai surprind.

De exemplu, Seth Mortensen, care şi-a riscat sufletul ca să devină iubitul Georginei.

Totuşi, avându-l pe Lucifer drept şef, Georgina nu poate să renunţe pur şi simplu la tocurile ucigătoare şi să se dedice fericirii domestice.

De fapt, este forţată să-şi mute afacerile... în Las Vegas.

Oraşul Păcatelor reprezintă locul de muncă ideal pentru un sucub, dar apropiaţii Georginei devin suspicioşi. De ce sunt şefii atât de nerăbdători să o ia din Seattle – şi de lângă Seth?

Georgina este unul dintre bunurile de preţ ale iadului, dar dacă există o cale de a scăpa de existenţa de sucub, are de gând să profite de ea, indiferent ce distrugeri lasă în urmă. Speră doar că printre victime n-o să se afle şi bărbatul pentru care riscă totul...

„Moştenitoarea evidentă la tronul Amurgului.” – thedailybeast. com
Despre autor


Richelle Mead

Richelle Mead este o autoare americană de urban fantasy, atât pentru adulţi, cât şi pentru adolescenţi. A urmat cursurile Universităţii din Michigan şi are un master în Religie comparată.
În 2007, a debutat cu două serii, una pentru adulţi, Georgina Kincaid (Taine de sucub reprezentând al cincilea volum, după Tristeţi de sucub, Nopţi de sucub, Vise de sucub şi Patimi de sucub), iar cealaltă pentru tineri, Academia Vampirilor, din care Editura Leda a publicat deja toate cele şase volume. În anul următor, a lansat cea de-a treia serie de autor, Dark Swan. Succesul rapid al cărţilor ei i-a impus un ritm alert de publicare, până în prezent având în portofoliu nu mai puţin de şaisprezece titluri din cele trei serii menţionate şi ocupând poziţii de top în New York Times Bestseller List.
Originară din Michigan, unde s-a născut în 1976, Richelle locuieşte în prezent la Seatt le, împreună cu soţul ei şi patru pisici. Pentru mai multe detalii accesaţi site-ul http://www. richellemead. com/.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.042 sec