Despre sensul vietii - Parintele Constantin Necula, Mihai Morar

Despre sensul vietii - Parintele Constantin Necula, Mihai Morar
Preț: 44,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 9786069748534
Editura:
Anul publicării: 2021
Pagini: 200
Format: 13x20

DESCRIERE

Cuvintele Parintelui Necula creeaza punti intre religii, intre credinciosi si atei, aducand oamenii mai aproape de marile adevaruri ale invataturilor crestine. Intr-o epoca a deznadejdii si a fricii, acest dialog dintre Mihai Morar si Parintele Necula abordeaza fara teama subiectele dificile ale actualitatii.

Un dialog sincer si necesar despre puterea cuvintelor, puterea oamenilor si puterea Lui Dumnezeu, care iti ofera reperele de care ai nevoie intr-o lume in schimbare.

Fiecare raspuns oferit la intrebarile pline de miez adresate de Mihai Morar incurajeaza cititorii sa-si pastreze intotdeauna speranta si credinta. Astfel, pagina cu pagina, se contureaza un alt mod de a privi lumea si problemele sale, adoptand o perspectiva plina de intelegere, iubire si incredere in puterea si frumusetea Lui Dumnezeu.

„Ce ar mai fi de zis? O vom face probabil in timpul cat Dumnezeu ne va ingadui sa o mai facem. Cand vom fi plecati, undeva, intr-un colt de biblioteca si aceasta rogojina de carte pe care ne-am lasat sufletele la vedere. Multumesc, Mihai, pentru prietenie. Si celor ce ne sunt prieteni ori dusmani, deopotriva, sanatate. Nu mai e vreme de ura. De muscat din morminte. Din vazduh, din bunici si parinti. E vremea sa cautam sens vietilor noastre. ” – Parintele Constantin Necula 

itat din carte

 

"Mihai, nu exista lege care sa ne faca sa ne iubim! Poti sa dai cate decrete vrei, oricate hotarari de Consiliu National al nu-stiu-cui, n-are nicio treaba, n-are! Iubirea nu incape in lege! Ea e exercitiul cel mai bun de supravietuire!”

 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.046 sec